Menu Zoeken Job XS 078 - 6 111 040
Nieuws & Artikelen

Event: Kom binnen bij bedrijven: jouw kans op een baan!

12 maart 2020
kombinnenbijbedrijven3

Mededeling i.h.k.v. corona
In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft Kom Binnen Bij Bedrijven besloten de week in maart NIET te laten doorgaan. Momenteel wordt overleg met de deelnemende gemeenten gevoerd of de actieweek wordt uitgesteld of geannuleerd. Zodra hierover een besluit is genomen, wordt dit hier gecommuniceerd en ontvangen alle deelnemende bedrijven en aangemelde bezoekers via email bericht.

Bron: kombinnenbijbedrijven.nl
Foto: kombinnenbijbedrijven.nl

Voor wie is Kom Binnen Bij Bedrijven?

Kom Binnen Bij Bedrijven is voor iedereen die op zoek is naar een baan, een stage of vrijwilligerswerk. Dus ook als je in een re-integratie tweede spoor traject zit, is dit een goede manier om je horizon te verbreden. Maar ook voor diegene die van plan is het roer om te gooien en zich wil oriënteren op een nieuwe loopbaan en eens wil binnenkijken bij verschillende bedrijven en organisaties.

Wanneer vindt Kom Binnen Bij Bedrijven plaats?

Kom Binnen Bij Bedrijven helpt je je horizon te verbreden door bij allerlei bedrijven en organisaties vrijblijvend kennis te maken. Kom Binnen Bij Bedrijven vindt plaats van maandag 23 t/m zaterdag 28 maart 2020.

Welke bedrijven doen er mee aan Kom Binnen Bij Bedrijven?

Deze editie doen er maar liefst acht gemeenten in het Groene Hart mee: Gouda, Krimpenerwaard, Molenlanden, Papendrecht, Sliedrecht, Vijfheerenlanden, Waddinxveen en Zuidplas. De deelnemende bedrijven staan vermeld op de website van Kom binnen bij bedrijven.

Hoe gaat Kom Binnen Bij Bedrijven in zijn werk?

Hoe het werkt? Heel makkelijk. Vanaf nu kun je de lijst met deelnemende bedrijven bekijken. Via de website van Kom binnen bij bedrijven kun je je rechtstreeks inschrijven bij bedrijven en organisaties van je keuze. Dat kan bij zoveel bedrijven als je wenst. Makkelijker kan niet.

Je ontvangt bericht van de bedrijven waar je je hebt ingeschreven. Elk bedrijf bepaalt namelijk zijn eigen aanpak. Afhankelijk van de groepsgrootte kan dat zijn een rondleiding, presentatie, speeddate of een een-op-een kennismaking. Je bent er welkom dus zet zelf ook je beste beentje voor. Dat maakt het interessant voor beide partijen. Let op: de bezoeken zijn niet bedoeld als sollicitatiegesprek.

Heb je extra ondersteuning nodig bij het vinden van een passende baan?

People in Place ondersteunt werkzoekende bij het (her) vinden van een passende baan. Denk aan:

  • Re-integratie tweede spoor trajecten;
  • Loopbaanbegeleiding;
  • UWV werkfit trajecten;
  • UWV naar werk trajecten.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Zoeken