Menu Zoeken Job XS 078 - 6 111 040
Het team

Ankie Pons

Re-integratie en Loopbaancoach

Regio Rotterdam

Ankie Pons - Loopbaancoach bij People in Place

Ik ben Ankie Pons, 56 jaar. Met meer dan 30 jaar ervaring in veel aspecten van het HR werkveld werk ik nu voor People in Place.

De laatste 20 jaar heb ik veel ervaring opgedaan met ziekteverzuim, re-integratie en coaching binnen verschillende bedrijven. Kleine bedrijven maar ook grote (beursgenoteerde) ondernemingen.

Daarnaast heb ik in mijn loopbaan leiding gegeven aan verschillende team0s. Bijvoorbeeld binnen shared service centers, maar ook aan een team bij de Rechtbank Rotterdam. In deze ambtelijke omgeving wilde ze bedrijfsmatig werken introduceren.

Ik ben een geboren en getogen Rotterdamse en woon er nog steeds met veel plezier. In mijn vrije tijd lees ik graag en vind je mij in onze (grote) tuin. In mijn jonge jaren en later toen ik pas getrouwd was heb ik diverse grote reizen mogen maken.

Tegenwoordig geniet ik van korte trips in Nederland en Europa. Met regelmatig ga ik met 3 vriendinnen een paar dagen weg. Altijd weer met veel plezier en onder het genot van heerlijk eten en drinken. Daar ligt mijn andere hobby: lekker koken, tafelen met vrienden, uit eten gaan en genieten van het leven.

Wat ik in het algemeen belangrijk vind en daarmee ook in mijn werk is "lief zijn voor elkaar". Er is al zoveel ellende in de wereld. Ik wil hier zelf iets aan veranderen voor zover dit binnen mijn mogelijkheden ligt. Vriendelijkheid en open staan voor anderen is inmiddels ook mijn tweede natuur.

Daarom heb ik een carriereswitch gemaakt van minder zakelijk naar meer persoonlijk.

Ik richt me nu op het coachen en begeleiden van mensen die graag de arbeidsmarkt willen betreden en daar hulp bij nodig hebben of vanuit een spoor 2 situatie weer op zoek zijn naar hun arbeidsmogelijkheden.

Ik doe dit met veel plezier.

Mag ik u voorstellen aan mijn collega's?
Zoeken