Menu Zoeken Job XS 078 - 6 111 040
Het team

Ida Windster

Consulent voeding & lifestyle

gezonde voeding en bewegen - lifestyle coaching

Ida is in juni met een werkervaringsplek gestart bij People in Place. Zij stelt zich graag aan u voor.

Mijn naam is Ida Windster, Consulent Voeding & Lifestyle bij People in Place. Via mijn trajecten wil ik mensen graag inspireren en motiveren om goed voor zichzelf te zorgen en een gezonde lifestyle te ontwikkelen. Hierbij richt ik mij op de gebieden voeding, beweging, stress, ontspanning en slaap.

Na zelf meerdere jaren ups en downs te hebben gehad op het gebied van mijn gezondheid (o.a. burn-out en fibromyalgie), ben ik mij vanaf 2016 gaan verdiepen in gezonde voeding en gezond bewegen. In eerste instantie door zelf een lifestyleprogramma te volgen. Daarna heb ik in 2020 de cursus Gewichtsconsulent gevolgd en momenteel ben ik bezig met de HBO studie Vitaliteitscoach. Na het afronden van deze studie ga ik starten met een verdiepingscursus Emotie-eten.

In mijn vrije tijd houd ik mij uiteraard bezig met mijn eigen gezonde lifestyle. Om in beweging te blijven ga ik regelmatig wandelen en fietsen en sport ik 2 tot 3 keer per week. Ik wissel hierbij af tussen krachttraining, online workouts en yoga.

Een gezonde levensstijl verbetert de kwaliteit van leven en zorgt voor een stevige basis. Dit weet ik uit eigen ervaring en daarom wil ik anderen dit ook graag laten ervaren. Met een gezonde lifestyle kun je namelijk zoveel moois bereiken!

Mag ik u voorstellen aan mijn collega's?
Zoeken