Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu Zoeken Job XS 078 - 6 111 040

Uw werknemer sterker maken? Daar is het nu tijd voor.

Wij raden een (GRATIS) cursus Microsoft Office aan.

OfficeHeader800x278

We vinden het belangrijk dat een medewerker zich goed voelt in wat hij doet. Daarom bieden we werkgevers graag mogelijkheden om werknemers te laten groeien en zich te verbeteren. Wellicht zijn mensen in uw bedrijf toe aan een andere functie die misschien wat meer administratief werk inhoudt, dan is het altijd goed om Microsoft Office goed onder de knie te hebben. Werkt de medewerker er al mee, dan is het een fijn opfrismoment en als iemand er nog nooit mee heeft gewerkt, is deze training een perfecte start.

Hebben uw werknemers juist nu de tijd om zich verder te ontwikkelen? Wilt u dat men effectiever en efficiënter te werk gaat of men juist flexibeler inzetbaar wordt? Dan is dit ons speciale aanbod voor Online Microsoft Office Trainingen. Uw medewerkers kunnen ze gewoon vanuit huis volgen. En u doet iets voor de hele familie, want familie of huisgenoten mogen gratis meedoen!

Professionele online training die inspeelt op de behoefte van uw werknemers.

Wij werken graag samen met professionals uit onze regio. Hierdoor delen wij kennis en ervaring over de regionale arbeidsmarkt en weten wij als geen ander wat er speelt. Voor de computertrainingen werken wij nauw samen met UIL365 gevestigd in Dordrecht. Zij hebben de juiste kennis en service in huis om uw werknemers tijdens de online cursus te begeleiden waar nodig. U kiest de online training uit die past bij uw werknemer, maar wij kunnen u hierin natuurlijk ook adviseren. Er zijn drie trainingsmogelijkheden.

1) Complete Online Microsoft Office

Compleet Online trainingspakket Microsoft Office 2016 met Word, Excel, Outlook, PowerPoint én OneNote. Inclusief nulmeting, toets en certificaat.

2) Basis Online trainingspakket Microsoft Office

Basis Online trainingspakket met Word, Excel, Outlook en PowerPoint inclusief nulmeting.

3) Een Microsoft Office programma naar keuze.

Keuze voor een online training van één bepaald Microsoft Office programma. Exclusief nulmeting en toets.

De online training kan gewoon vanuit huis worden gevolgd.

De Microsoft Office online training gaat als volgt in zijn werk:

  • Uw werknemer krijgt direct een voucher met aanmeldcode;
  • Er wordt gestart met een nulmeting (trainingskeuze 1 en 2), zodat training op individuele behoefte van de werknemer kan worden afgestemd;
  • Interactieve online training met een mix van opdrachten, video en simulatie*;
  • 24/7 online beschikbaar;
  • Ter afronding een examentoets per programma (Pakket 1)
  • Uw werknemer ontvangt een certificaat bij 75% score per applicatie (pakket 1).

*Om volledig gebruik te kunnen maken van deze training, dient uw werknemer te beschikken over Microsoft Office software (deze is nodig voor een aantal opdrachten), internet (de training is online) en een computer.

Interesse?

Wilt u een loopbaantraject bij People in Place onderbrengen en/of gebruik maken de Microsoft actie? Neem dan contact met ons op via secretariaat@peopleinplace.nl of bel 078 - 6 111 040.

Zoeken