Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu Zoeken Job XS 078 - 6 111 040

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een outplacementbureau?

People in Place

Er zijn een aantal punten waarop je kan letten bij het kiezen van een outplacementbureau:

 • Zit er een vestiging bij jou in de buurt?
  Ondanks dat er tegenwoordig een mix is van online afspraken en afspraken op locatie, is het toch fijn als deze vestiging redelijk dicht in de buurt is. Op deze manier hou jij meer tijd over voor sollicitatieactiviteiten buiten de afspraken om. People in Place heeft spreekuurlocaties in Dordrecht, Breda, Rotterdam/Schiedam, Delft en Oud-Beijerland.
 • Past het outplacementbureau bij jou?
  Het is prettig als een outplacementbureau en de coaches die daar werkzaam zijn ook passen bij jou als persoon. Natuurlijk staat het resultaat voorop, maar als je voor langere tijd met regelmaat contact hebt is het goed als er een klik is. Bij People in Place kan je daarom gebruik maken van een gratis adviesgesprek. Daardoor leer je ons (en wij jou) eerst een beetje kennen en kunnen wij ook direct jou hulp vraag in kaart brengen.
 • Wat wordt jou geboden in een outplacementtraject?
  Sommige bureaus bieden een standaard Outplacementtraject. Dit wordt dan eigenlijk niet aangepast op jouw hulpvraag. Tenzij jij een traject helemaal van A tot Z wil doorlopen, dan is dat geen enkel probleem. Bij People in Place is een outplacementtraject modulair opgebouwd. Jij hoeft alleen van die modules gebruik te maken waar jij behoefte aan hebt. Binnen deze modules kijken wij samen met jou naar de juiste mix van trainingen, testen, onderzoek en coaching.
 • Heeft het bureau een keurmerk of is deze aangesloten bij een branche organisatie?
  Je wilt weten of jij de kwaliteit van de dienstverlening krijgt, die jij hoort te krijgen. Check daarom altijd even of een outplacementbureau een keurmerk heeft of is aangesloten bij een branche organisatie. People in Place is lid van de branche organisatie OVAL.

Meer weten wat People in Place voor jou kan beteken:

Outplacement werknemer
Zoeken