Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu Zoeken Job XS 078 - 6 111 040

Zit u in een re-integratietraject en bent u op zoek naar een administratieve functie?

Vergroot uw kansen op de arbeidsmarkt met een (GRATIS) Microsoft Office training.

OfficeHeader800x278

Gaat u re-integreren naar een andere werkgever? Gaat u van een praktijkgerichte functie naar een kantoorbaan? Werk dan juist nu aan uw computervaardigheden door een Microsoft Office training te volgen. De praktijk laat zien dat het voor mensen uit praktijkgerichte beroepen, zoals bijvoorbeeld de zorg, het lastig is om een administratieve functie te vinden. Er is namelijk te weinig tot geen ervaring met computers. Werkgevers zijn dan ook blij dat wij deze trainingen als verlengstuk van een re-integratietraject kunnen bieden. Door te werken aan uw computervaardigheden wordt u zelfverzekerder en worden uw kansen op de arbeidsmarkt vergroot. En u doet iets voor de hele familie, want familie of huisgenoten mogen gratis meedoen! Voor slechts € 40 euro kan uw werkgever u al een online training laten volgen.

Professionele online training die inspeelt op uw behoeften.

Wij werken graag samen met professionals uit onze regio. Hierdoor delen wij kennis en ervaring over de regionale arbeidsmarkt en weten we als geen ander wat er speelt. Voor de computertrainingen werken wij nauw samen met UIL365 gevestigd in Dordrecht. Zij hebben de juiste kennis en service in huis om u tijdens de online cursus te begeleiden waar nodig. Met uw werkgever kiest u de online training uit die bij u past, maar wij kunnen hierin natuurlijk ook adviseren. Er zijn drie trainingsmogelijkheden.

1) Complete online Microsoft Office training

Compleet Online trainingspakket Microsoft Office 2016 met Word, Excel, Outlook, PowerPoint én OneNote. Inclusief nulmeting, toets en certificaat. Een mooie aanvulling voor op het CV.

2) Basis online training Mircosoft Office

Basis Online trainingspakket met Word, Excel, Outlook en PowerPoint inclusief nulmeting.

3) Een van de losse Microsoft Office programma's

Keuze voor een online training van één bepaald Microsoft Office programma. Exclusief nulmeting en toets.

De online training kan gewoon vanuit huis worden gevolgd.

Ook al hebt u misschien weinig ervaring met computers, deze training kunt u gewoon eenvoudig thuis volgen. U wordt online stap voor stap begeleid. Daarnaast is de servicedesk van UIL365 bereikbaar voor vragen.

De Microsoft Office online training gaat als volgt in zijn werk:

  • U krijgt direct een voucher met aanmeldcode;
  • Licentie van 24 maanden;
  • Er wordt gestart met een nulmeting (trainingskeuze 1 en 2), zodat training op uw individuele behoefte kan worden afgestemd;
  • Interactieve online training met een mix van opdrachten, video en simulatie*;
  • 24/7 online beschikbaar;
  • Ter afronding een examentoets per programma (trainingskeuze 1)
  • Uw werknemer ontvangt een certificaat bij 75% score per applicatie (trainingskeuze 1).

*Om volledig gebruik te kunnen maken van deze training, dient u te beschikken over Microsoft Office software (deze is nodig voor een aantal opdrachten), internet (de training is online) en een computer.

Interesse?

Heeft u interesse in het volgen van één van deze trainingen, stuur de link van deze pagina dan door naar uw leidinggevende.
Of neem contact met ons op via secretariaat@peopleinplace.nl of bel 078 - 6 111 040.

Zoeken