Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040

Samenwerking met CEREO

Banner Homepage-GRIP22V2-min

Samen sterker met CEREO

Bij People in Place zijn we trots op onze samenwerking met CEREO, een landelijk samenwerkingsverband van lokale loopbaan-, re-integratie-, en outplacementbureaus. Deze samenwerking stelt ons in staat om zowel regionaal als landelijk onze klanten optimaal te bedienen.

Landelijke dekking voor grote klanten

Dankzij onze samenwerking met CEREO kunnen wij ook landelijke en bovenregionale klanten bedienen. Terwijl wij de medewerkers en vestigingen in onze regio begeleiden, zorgen andere loopbaanbureaus binnen het netwerk voor dekking in andere regio's. Hierdoor kunnen we een uniforme en hoogwaardige dienstverlening bieden, ongeacht de locatie van je medewerkers.

Kaart_Map

Hoe het werkt in een notendop

Ben je een landelijk of bovenregionaal georiënteerde organisatie, dan leggen wij je aanvraag neer bij CEREO. Zij nemen de opdracht voor je in behandeling en zijn je eerste aanspreekpunt.

Per loopbaan- of verzuimtraject wordt gekeken met welke partner je casemanager/verzuimspecialist en werknemer in contact wordt gebracht. Er wordt een vaste coach toegewezen.

Opdrachten die niet gelieerd zijn aan een partner worden vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam geregeld, zoals de managementtrainingen en de AD-onderzoeken.​

Voordelen voor People in Place en onze klanten

Als aangesloten partner van CEREO profiteren wij van diverse landelijke diensten en expertise. Dit stelt ons in staat om onze dienstverlening verder te optimaliseren en uit te breiden. Enkele voordelen zijn:

  • Trainingen voor Management en Leidinggevenden: Toegang tot een breed scala aan trainingen en workshops die managementvaardigheden versterken.
  • Landelijke Expertise: Gebruik maken van de expertise van andere aangesloten organisaties voor bijvoorbeeld assessments en gespecialiseerde begeleiding.
  • Toegang tot gekwalificeerde arbeidsmediators en vertrouwenspersonen.
  • Uniforme Kwaliteit: Consistente en hoogwaardige dienstverlening door samenwerking met andere gerenommeerde loopbaanbureaus.

Onze diensten

Bij People in Place bieden we een breed scala aan diensten die worden versterkt door onze samenwerking met CEREO:

  • Loopbaanbegeleiding: Individuele begeleiding om medewerkers te helpen bij hun carrièreontwikkeling.
  • Re-integratie: Ondersteuning bij het terugkeren naar werk na een periode van afwezigheid.
  • Outplacement: Begeleiding bij het vinden van nieuwe kansen buiten de huidige organisatie.
  • Training en Ontwikkeling: Workshops en trainingen voor professionele groei.

Wat is CEREO?

CEREO is een landelijk samenwerkingsverband van professionele trainers, coaches, bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en adviseurs. Door deze samenwerking kunnen we arbeidsvraagstukken belichten vanuit verschillende perspectieven, zoals ondernemers, werkgevers, HR-managers en werknemers. Onze gezamenlijke expertise zorgt voor een effectieve en holistische aanpak van loopbaan- en re-integratievraagstukken.

DSC06320-min

Meer weten?

Wil je meer weten over onze samenwerking met CEREO en hoe wij je kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via 078 - 6 111 040. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op de website van CEREO voor uitgebreide informatie.

Zoeken