Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040
Nieuws & Artikelen

Twijfel of je baan nog bij je past?

6 mei 2019
lost-1605501_1920

Twijfel of je baan nog bij je past; vraag je werkgever om een loopbaanbegeleidingstraject

Ik ben via mijn werkgever bij People in Place gekomen voor een loopbaanbegeleidingstraject. Ik had zelf aangegeven dat ik twijfelde of mijn huidige baan nog wel passend is. Enerzijds had dat te maken met de veranderingen binnen de organisatie en aan de andere kant de veranderingen en wensen bij mezelf. Hoewel ik wel met van alles bezig was, had ik het toch nog niet duidelijk.

Bij Anita Roseboom van People in Place heb ik de intake gedaan en heb besloten om daar mijn traject te volgen. Het was een heel ongedwongen sfeer. De afspraken gingen altijd in overleg en er was ruimte voor flexibiliteit. De gebruikte methode, Loopbaanankers, deed lijken alsof de voortgang van de stappen in het traject vanzelf gingen. Ik deed al veel dingen maar nu weet ik goed waar ik mee verder wil. Daar heb ik me in verdiept, ben cursussen gaan doen en heb nog plannen voor vervolg. Ik heb contacten gelegd. Kortom actief bezig.

Belangrijk is voor mij dat ik wil en kan blijven in mijn huidige functie bij mijn huidige werkgever. Ook daar zijn wat dingen veranderd door de inzichten die ik heb gekregen. En daarnaast onderneem ik diverse dingen om naast mijn parttime baan andere dingen die mijn interesse hebben te starten en vorm te geven.

Zo’n traject bij People in Place kan ik aanbevelen.

Corine

Zoeken