Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040

People in Place - Oud-Beijerland

Koninginneweg 98

team people in place

People in Place Oud-Beijerland ondersteunt organisaties in de regio bij het verbeteren van de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Het doel is om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen, wat resulteert in meer werkgeluk en minder verzuimkosten en personeelsverloop. We werken daarbij volgens de gouden driehoek van werknemer, werk en organisatie.

Directie ACT2

Onze dienstverlening in Oud-Beijerland

Wij ondersteunen jouw organisatie op vier gebieden:

  • Loopbaanontwikkeling - Onze loopbaancoaches helpen jouw werknemers om het beste uit zichzelf te halen op de werkvloer. Tijdens elk loopbaantraject zoeken onze coaches naar de optimale match tussen werknemer, werk en organisatie, en bieden ze de juiste handvatten om dit te bereiken.
  • Verzuimpreventie - Uitval van werknemers door mentaal of fysiek verzuim is niet alleen belastend voor de werknemer, maar ook voor de organisatie. Voorkomen is voor iedereen beter dan genezen. People in Place biedt jouw organisatie de juiste tools om verzuim te verkorten en te voorkomen.
  • Re-integratie - Onze professionele coaches begeleiden zieke en arbeidsongeschikte werknemers bij hun re-integratie. Dit doen we in het eerste spoor (re-integreren bij de eigen werkgever), tweede spoor (re-integreren bij een nieuwe werkgever) en derde spoor (vanuit de WIA).
  • Outplacement - Middels outplacement helpt People in Place jouw vertrekkende werknemers bij het vinden van passend werk buiten de organisatie. Zo toon jij als werkgever goed werkgeverschap en creëer je ambassadeurschap onder je personeel.

De juiste mensen op de juiste plek met People in Place

People in Place helpt jou om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen en hun werkgeluk te vergroten. Wil je weten wat we voor jouw bedrijf in Oud-Beijerland kunnen betekenen? Neem dan via de button contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, of bel op 078-6111040.

Onze vestiging in Oud-Beijerland

People in Place
Centrum Arbeid & Gezondheid
​Koninginneweg 98
​3262 JD Oud-Beijerland

Spreekuurlocatie Oud-Beijerland

Wij zijn u graag van dienst

Bekijk ons team
Zoeken