Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040

People in Place - Rotterdam

Corkstraat 46

Rotterdam

People in Place Rotterdam helpt bedrijven in de regio om hun medewerkers vitaler en gelukkiger te maken. Wij werken vanuit de gouden driehoek van werknemer, werk en organisatie en ondersteunen jou om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Het doel: het vergroten van hun werkgeluk en duurzame inzetbaarheid en het verlagen van verzuimkosten en personeelsverloop. Een win-winsituatie dus!

1672167668541

Onze dienstverlening in Rotterdam

  • Loopbaanontwikkeling - Onze loopbaancoaches helpen jouw medewerkers om meer uit zichzelf en hun werk te halen. Bij elk loopbaantraject kijken we naar de beste match tussen werknemer, werk en organisatie en kiezen we de juiste handvatten om ons doel te bereiken.
  • Verzuimpreventie - Wanneer werknemers verzuimen wegens fysieke of mentale klachten, is dat niet alleen voor de werknemer zelf vervelend, maar ook voor je organisatie. Wij hanteren het motto dat voorkomen beter is dan genezen en bieden de tools om het verzuim binnen jouw organisatie structureel terug te dringen.
  • Re-integratie - Onze re-integratiecoaches begeleiden arbeidsongeschikte werknemers tijdens hun re-integratietraject in spoor 1 (re-integreren bij eigen werkgever), spoor 2 (re-integreren naar nieuwe werkgever) en spoor 3 (vanuit WIA).
  • Outplacement - Door middel van outplacement helpt People in Place jouw vertrekkende werknemers om elders een passende baan te vinden. Dit helpt jou als werkgever om goed werkgeverschap te tonen en ambassadeurschap te genereren onder je personeel.

De juiste mensen op de juiste plek met People in Place

Wij helpen jou om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen en hun werkplezier te vergroten. Benieuwd wat we voor jouw organisatie in Rotterdam kunnen betekenen? Neem contact op voor een kosteloos adviesgesprek, of bel meteen op 078-6111040.

Onze vestiging in Rotterdam

People in Place
Facility Point Business Center
​Corkstraat 46
​3047 AC Rotterdam

FacilityPoint Rotterdam

Wij zijn u graag van dienst

Bekijk ons team
Zoeken