Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040

8 tips om jouw baankansen na outplacement te vergroten

Bespreking outplacementtrajecten People in PLace

Outplacement bij ontslag. Wat wordt daar precies mee bedoeld? En wat betekent dat voor jou en je baankansen op de markt? Kun je je beroep nog uitoefenen? Moet je je laten omscholen? Moet je dit uit eigen zak betalen? De kans is groot dat je tot voor kort nog nooit van outplacement had gehoord en dat je vol vragen zit. Als loopbaanbegeleider leggen wij je daarom graag uit wat outplacement is, en wat het voor jou betekent. Ook geven we je 8 onmisbare tips om je baankansen te vergroten.

Outplacement: wat is het en wat betekent het voor jou?vergroten.

Outplacement is een ander woord voor ontslagbegeleiding. Krijg je een outplacementtraject aangeboden, dan krijg je dus professionele begeleiding van een outplacementbureau bij het vinden van een nieuwe baan.

People in Place is zo’n outplacementbureau. Wij bieden individuele coaching aan mensen die na hun ontslag in een outplacementtraject zijn terechtgekomen. En dus ook aan jou. Dat doen we niet door je de eerste de beste baan aan te bieden, maar door jou te leren kennen als individu. Waar ligt jouw kracht? Wat is jouw passie? Welke branche en werkcultuur vormen daarbij de beste match? Het einddoel van een outplacementtraject is altijd hetzelfde: dat je een nieuwe uitdaging vindt waarbij naar je werk gaan weer voelt als thuiskomen.

Download ons e-book met 8 tips om jouw baankansen te vergroten.

Wij vertellen je graag meer over wat een outplacementtraject voor jou kan betekenen. Daarom bieden we jou een gratis e-book aan genaamd “Outplacement biedt nieuwe kansen voor de toekomst”. In dit e-book vind je 8 actiegerichte tips om jouw baankansen te vergroten.

Na het lezen van dit e-book...

  • weet je wat outplacement inhoudt;
  • weet je wat outplacement voor jou kan betekenen;
  • beschik je over de juiste handvatten om de arbeidsmarkt op te gaan;
  • heb je voldoende kennis om te bepalen of een outplacementtraject bij jou past.

Je kunt het e-book over outplacement aanvragen via de button hieronder. Heb je na afloop nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag vrijblijvend met je in gesprek.

Wij zijn u graag van dienst

Bekijk ons team
Zoeken