Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu Zoeken Job XS 078 - 6 111 040
Over ons

Bedrijfsgeschiedenis

once-upon-a-time-719174

2007: het idee is geboren.

Reinier van der Hel (directeur en coach) en Richard van de Wijngaart (directeur en MfN-registermediator) zagen dat de tijd rijp was voor een personele dienstverlening die het menselijke en het zakelijke met elkaar combineert. Ieder met hun eigen inbreng. Reinier nam zijn sociale betrokkenheid, kennis en ervaring op het gebied van arbeidsvraagstukken mee en Richard zijn zakelijk inzicht op de rechten en plichten én de commerciële context waarin het geheel zich afspeelt.

People in Place - ankebotfotografie-5009

Het werkgebied groeit gestaag vanuit Dordrecht.

De praktijk wijst uit dat dit een uiterst succesvolle combinatie is die samenkomt in zorgvuldige en duurzame begeleidingstrajecten. Niet voor niets groeit People in Place gestaag in de loop der jaren. People in Place is gestart in het Energiehuis in Dordrecht, maar verhuisde als snel naar het voormalige Lips-gebouw in de Merwedestraat. Hier is People in Place ‘volwassen’ geworden. Het jaar 2012 was een goed jaar; de vestiging aan de Koninginneweg in Oud-Beijerland (Binnen het Centrum Arbeid en Gezondheid), werd geopend. En ook in Schiedam kwam een speekuurlocatie. De groei van People in Place ging voorspoedig en zo verhuisde het hoofdkantoor in januari 2013 naar het huidige kantoor aan de Burgermeester de Raadtsingel in Dordrecht, met uitzicht op het Centraal Station. In 2018 is het team uitgebreid met twee vaste coaches voor de nieuwe locatie in Breda, gevestigd in het Breda Business Park. De laatste trots is de samenwerking met BuitenWerkt waardoor People in Place sinds 2019 ook coachingstrajecten op Landgoed BuitenLeeft in Delft kunnen aan kan bieden.

Bewuste keuze voor een regionaal werkgebied.

Wij hanteren een filosofie waarbij het netwerk uitermate belangrijk is. We werken intensief samen met lokaal en/of regionaal werkende ondernemingen met aan onze dienstverlening grenzende specialisaties. Hierdoor zijn wij in staat om onze opdrachtgevers en cliënten optimaal te bedienen binnen de gehele scope van personele dienstverlening. Vanwege onze ligging en ons netwerk zijn wij lokaal en regionaal actief. Ons werkgebied omvat de regio Rijnmond, de Alblasser- en Hoekse Waard en het noordelijke deel van Midden en West Brabant (met Breda als zuidelijkste punt).

Visie op verzuimbegeleiding veranderd.

In de loop der jaren is de focus van onze dienstverlening met de veranderingen op de arbeidsmarkt meegegroeid. Buiten begeleiding bij ziekteverzuim en reorganisatie, is de laatste jaren verzuimpreventie steeds belangrijk geworden. Tegenwoordig gaan we zelfs nog een stap verder. hoe krijg en houdt ik bevlogen werknemers. En voor de werknemers zelf: "hoe ziet mijn loopbaan er uit?". In 2019 hebben we dan ook niet voor niets onze "leus" aangepast van "Uw personele dienstverlener" naar "Samen werken aan uw toekomst".

Loopbaanondersteuning_body

People in Place, founder en partner van Cereo

Om ook de landelijk werkende klanten en aangevers van dienst te kunnen zijn, hebben wij samen met onze partner Regenius (Rotterdam) Cereo opgericht. Cereo staat voor 'Centrum Re-integratie , Outplacement en Loopbaanbegeleiding' en is een samenwerkingsverband van elders eveneens lokaal en/of regionaal werkende ondernemingen met hun focus op mens en werk.

Op deze manier hebben wij, naast een regionaal netwerk, ook een landelijk dekkend netwerk van partners georganiseerd en kunnen wij eerder genoemde filosofie van lokaal en/of regionaal werken handhaven. Naast deze voordelen hebben wij ook toegang tot meer specialistische kennis, zoals bijvoorbeeld het begeleiden van mensen met verslavingsproblematiek , ADHD, ADD en/of Autisme.

Cereo logo nw
Zoeken