Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu Zoeken Job XS 078 - 6 111 040
Het team

Brenda Valk

Online Marketeer

People in Place

Ik ben Brenda Valk (1978) en ben als cliënt in contact gekomen met People in Place. Al sinds 2000 werk ik als Marketeer. In de loop der jaren heb ik ontdekt dat mijn hart het meest ligt bij Online Marketing.
Daarnaast heb ik veel affiniteit met vormgeving. Of hoe ik het zelf noem "digitaal knutselen". In mijn loopbaan ben ik echter twee keer tegen me zelf aan gelopen.
Na mijn 2e Burn-out zag ik dat er iets moest veranderen en besloot dat een 2e spoor traject (re-integreren naar ander werk) de beste optie was om weer balans in mijn leven te krijgen.
Soms moet er een deur worden gesloten om iets nieuws en moois tegemoet te kunnen gaan. En dat gebeurde. Bij People in Place was een vacature vacant als Marketeer.
In eerste instantie werd dit mijn werkervaringsplek, maar sinds 1 november 2018 is dit mijn vaste baan geworden. Minder uren, maar een job en werkomgeving die mij perfect past.

Ik ben enthousiast, creatief en een echte aanpakker. Leuke campagnes bedenken, teksten schrijven, beelden maken, ik hou er van.
En dat kan ik hier als Online Marketeer. Ken ik alle kneepjes van het vak al? Nee, maar hier kan ik verder leren, proberen en uitvinden. Met een team van enthousiaste collega's om mij heen.
Door focus op het proces en op kwaliteit komt uiteindelijk het resultaat het beste tot zijn recht.

De blauwe lotus is voor mij dan ook een belangrijk symbool. Deze staat voor kennis, wijsheid en leren. De vrucht van de blauwe lotus is altijd geheel of gedeeltelijk verborgen onder de bloemblaadjes. Dit staat symbool voor de oneindigheid van spirituele groei. Of te wel je bent nooit te oud om te leren.

Mag ik u voorstellen aan mijn collega's?
Zoeken