Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040
Het team

Brenda Valk

Online Marketeer

DSC08592-min

In de afgelopen 20 jaar als marketeer heb ik ontdekt dat mijn hart het meest ligt bij online marketing & communicatie. Daarnaast heb ik veel affiniteit met vormgeving; of hoe ik het zelf noem "digitaal knutselen".

In mijn loopbaan ben ik twee keer tegen me zelf aan gelopen. Na mijn 2e Burn-out zag ik dat er iets moest veranderen en besloot dat een 2e spoor traject (re-integreren naar ander werk) de beste optie was. Dit traject heb ik bij People in Place mogen doorlopen.

Soms moet een deur sluiten om iets nieuws en moois tegen te komen. En dat gebeurde.
Bij People in Place was een vacature vacant als Online Marketeer.

Dit begon als werkervaringsplek, maar is op 1 november 2018 mijn vaste baan geworden. Veel minder uren, waardoor ik meer balans ervaar in werk en privé. Maar wel een job en werkomgeving die bij mij past.

Ik ben enthousiast, creatief en een echte aanpakker. Als Online marketeer bij People in Place ben ik als een vis in het water. Een heerlijke dosis operationele activiteiten met een vleugje strategie.

Het is een mooie werkplek waar ik kan leren, proberen en uitvinden met een team van enthousiaste collega's om mij heen.

De blauwe lotus is voor mij een belangrijk symbool. Deze staat voor kennis, wijsheid en leren. De vrucht van de blauwe lotus is altijd geheel of gedeeltelijk verborgen onder de bloemblaadjes. Dit staat symbool voor de oneindigheid van spirituele groei; een leven lang leren.

Mag ik u voorstellen aan mijn collega's?
Zoeken