Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040
Het team

Helga van Stek

Administratief medewerker

Helga van Stek - Back Office People in Place

Helga van Stek is onze rots in de branding. Als secretarieel administratief medewerker zorgt ze dat alles op rolletjes loopt en in de puntjes is verzorgd.

Even voorstellen…

Mijn naam is Helga van Stek (1965). In mei 2014 startte ik met een werkervaringsplaats bij de receptie van People in Place. In september 2014 mocht ik daar aan de slag als Administratief Secretarieel Medewerkster gecombineerd met de functie Receptioniste.

Hiervoor heb ik ruim 20 jaar in een commercieel-administratieve functie in de bankwereld gewerkt. In mijn huidige werk is het commerciële karakter van minder belang en staat het sociale aspect in combinatie met het organiseren van interne bedrijfsprocessen op de voorgrond.

De combinatie van het administratieve werk, contact met cliënten en de fijne collega’s waar ik mee samen werk, maakt dat ik mij hier als een vis in het water voel.

Ik vind het erg belangrijk dat iedereen zich welkom en op z’n gemak voelt bij People in Place. Door de ongedwongen sfeer binnen ons team is het heel prettig om hier te werken en ervaren cliënten ons bedrijf als een warm bad.

Mijn motto is: 'Maak iets moois van elke dag, voor jezelf en óók voor een ander.'

Mijn hobby’s zijn reptielen, lezen, fietsen en theater.

Mag ik u voorstellen aan mijn collega's?
Zoeken