Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040
Het team

Kjel Dol

Re-integratie & Loopbaancoach
Regio Breda en Dordrecht

Kjel Dol - Loopbaancoach People in Place

Mijn naam is Kjel en sinds maart 2020 ben ik werkzaam bij People in Place. Hiervoor ben ik werkzaam geweest in de crisisopvang binnen de zorg. Binnen dit werk was geen enkele dag hetzelfde. Hier leerde ik hoe belangrijk het is om te leven in het ‘hier en nu’, om de kleine dingen, die altijd zo vanzelfsprekend lijken te vieren en te beleven als een succes.

Ik omschrijf mijzelf dan ook als een positieve denker die vaak de nadruk legt op de dingen die wél goed gaan. Binnen het re-integratiewerk vind ik het belangrijk om dingen in perspectief plaatsen, te blijven relativeren en overzicht te creëren voor mijn kandidaten.

Met een gezonde dosis humor en open houding probeer ik nieuwe mogelijkheden aan te pakken en te bewerkstelligen. Als laatste kan ik mijzelf omschrijven als een observator en luisteraar die gebruik maakt van zijn werkervaring, gevoel en intuïtie.

Naast mijn werk ben ik het liefst zoveel mogelijk buiten en zoveel mogelijk bezig met sport. In de zomer sta ik op de tennisbaan, in de winter op schaatsen. Sport is voor mij ontspanning, of dit nou op het voetbalveld is of op skeelers maakt voor mij niet uit.

Samen met mensen zoeken naar de juiste balans tussen werk en vrijetijd, passend bij ieders persoonlijke mogelijkheden, zorgt er voor dat ik dit werk iedere dag met plezier en enthousiasme kan blijven doen.

Mag ik u voorstellen aan mijn collega's?
Zoeken