Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040
Het team

Margriet Knospe

Loopbaan- en re-integratiecoach

Regio Delft

Margriet Knospe - loopbaancoach - buitenleeft

Margriet Knospe

Medewerkers succesvol en duurzaam laten herstellen is een vak.

People in Place is hierin bewezen succesvol. People in Place heeft zich ontwikkeld tot een succesvolle speler op het gebied van re-integreren.

In de samenwerking verenigen wij onze krachten en verstek ik met mijn groene expertise en groene locatie op het Landgoed BuitenLeeft het re-integratie aanbod als het gaat om natuurlijk herstel.

De natuur is immers een natuurlijke versneller.

Sinds 3 jaar werken we samen om onze kennis en expertise te bundelen, zodat we medewerkers duurzaam en sneller kunnen laten re-integreren.

Voordat ik de natuur herontdekte heb ik in diverse branches gewerkt in zowel in de Profit als de Non Profit sector en in diverse branches en functies zoals Marketing Manager, Senior Accountmanager en ook als Leidinggevende in de Personeelsbemiddeling en re-integratiemarkt.

In het coachen en begeleiden staat het (ont) moeten centraal.

In onze ontmoeting wil ik je dan ook graag brengen naar een plek waar jij je antwoorden vindt.

Ik maak gebruik van de natuur als instrument in jouw leerproces.

Hierbij ga ik uit van dat wat jou bijzonder maakt en welke talenten jij met je meedraagt. Wat laat je makkelijk zien? En wat niet?

Het resultaat? Dat je beter voor jezelf leert zorg te dragen en daardoor sneller zal herstellen. Onze ingrediënten? Een warm welkom, hulp op maat en oprechte aandacht.

Mag ik u voorstellen aan mijn collega's?
Zoeken