Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040
Over ons

Start en ontwikkeling

Oprichters People in Place

2007: de start van iets moois

Reinier van der Hel (directeur en coach) en Richard van de Wijngaart (directeur en MfN-registermediator) zagen in 2007 dat de tijd rijp was voor een personele dienstverlening die het menselijke en het zakelijke met elkaar combineert. Ieder met hun eigen inbreng. Reinier nam zijn sociale betrokkenheid, kennis en ervaring op het gebied van arbeidsvraagstukken mee en Richard zijn zakelijk inzicht op de rechten en plichten én de financiële context waarin het geheel zich afspeelt. Hiermee willen ze voor werkgevers en hun medewerkers bereiken dat naar het werk gaan, voelt als thuis komen.

Eigenaren People in Place

Het werkgebied groeit gestaag vanuit Dordrecht.

De praktijk wijst uit dat dit een uiterst succesvolle combinatie is die samenkomt in zorgvuldige en duurzame begeleidingstrajecten. Niet voor niets groeit People in Place gestaag in de loop der jaren. People in Place is gestart in het Energiehuis in Dordrecht, maar verhuisde als snel naar het voormalige Lips-gebouw in de Merwedestraat. Hier is People in Place ‘volwassen’ geworden.

Het jaar 2012 was een goed jaar; de vestiging aan de Koninginneweg in Oud-Beijerland (Binnen het Centrum Arbeid en Gezondheid), werd geopend. En ook in Schiedam kwam een speekuurlocatie. Deze locatie is inmiddels vervangen door een locatie in Rotterdam waardoor het werkgebied breder is getrokken.

De groei van People in Place ging voorspoedig en zo verhuisde het hoofdkantoor in januari 2013 naar het kantoor aan de Burgermeester de Raadtsingel in Dordrecht, met uitzicht op het Centraal Station. Nu is ons hoofdkantoor gevestigd in het gebouw van Industry District in Dordrecht.

In 2018 is het team uitgebreid met twee vaste coaches voor de nieuwe locatie in Breda, gevestigd in het Breda Business Park. Waar in 2020 nog een derde coach aan het Breda's onder onsje is toegevoegd.

Een andere trots is de samenwerking met BuitenWerkt waardoor People in Place sinds 2019 ook coachingstrajecten op Landgoed BuitenLeeft in Delft aanbiedt.

Bewuste keuze voor een regionaal werkgebied.

Wij hanteren een filosofie waarbij het netwerk uitermate belangrijk is om onze opdrachtgevers optimaal ondersteunen:
Daarom kiezen wij voor:

  • Intensieve samenwerking met lokale en/of regionaal werkende organisaties met aan onze dienstverlening grenzende specialisaties;
  • Een werkgebied dat rijkt van regio Rijnmond, Alblasser- en Hoeksche Waard tot het noordelijke deel van Midden- en West-Brabant;
  • Partnerschap met CEREO, het landelijke centrum voor loopbaanvraagstukken, waardoor wij ook landelijke organisaties ondersteunen met loopbaan-, re-integratie en outplacementtrajecten.

Van baangarantie naar loopbaangarantie

In de loop der jaren is de focus van onze dienstverlening met de veranderingen op de arbeidsmarkt meegegroeid. Buiten begeleiding bij ziekteverzuim en reorganisatie, is de laatste jaren verzuimpreventie steeds belangrijk geworden. We gaan zelfs een stap verder. Hoe krijg en houd ik bevlogen werknemers? En voor de werknemers zelf: "hoe ziet mijn loopbaan er uit?". Daarom helpen wij organisatie bij alle facetten van de loopbaan. Van loopbaancoaching, en verzuimpreventie tot re-integratie en outplacement.

Florerende organisatie

Loopbaanondersteuning_body

People in Place, founder en partner van Cereo

Om ook de landelijk werkende klanten en aangevers van dienst te kunnen zijn, hebben wij samen met onze partner Regenius (Rotterdam) Cereo opgericht. Cereo is het landelijke centrum voor loopbaanontwikkeling. Het is een samenwerkingsverband van eveneens lokaal en/of regionaal werkende ondernemingen met hun focus op mens en werk.

Op deze manier hebben wij, naast een regionaal netwerk, ook een landelijk dekkend netwerk van partners georganiseerd en kunnen wij eerder genoemde filosofie van lokaal en/of regionaal werken handhaven.

Logo CEREO
Zoeken