Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040

Re-integratiebureau Delft

Re-integratiebureau Delft - BuitenLeeft - People in PLace

Ons re-integratiebureau in Delft is een bijzondere. Dit re-integratiebureau is gevestigd op het landgoed Buitenleeft. Hier biedt People in Place korte en langere re-integratietrajecten die medewerkers het opgesloten gevoel van thuis of kantoor even laat vergeten.

Met BuitenWerkt werken medewerkers aan hun eigen vitaliteit, zonder de impulsen die eerder juist voor stress zorgden. De natuur is een omgeving waar mensen aantoonbaar minder stress ervaren. De rust en ruimte zorgen voor minder prikkels. De frisse lucht, zon en groen zorgen ervoor dat we eerder open staan voor gesprekken. Zo krijgen coaching acties eerder houvast om positief gedrag te bevorderen.

BuitenWerkt bewijst mede dat People in Place uw partner is om duurzame vitaliteit op de werkvloer te realiseren. Zodat u kunt bouwen aan een gezonde organisatie met gezonde medewerkers.

Onze re-integratiecoach Margriet Knospe begeleidt werknemers met een persoonlijke en motiverende werkwijze bij eerste spoor trajecten (re-integratie bij eigen werkgever), tweede spoor trajecten (re-integratie naar nieuwe werkgever) en derde spoor trajecten (vanuit WIA).

Margriet stemt de re-integratietrajecten altijd af op het individu met als doel dat de werknemer uit eigen kracht weer floreert in haar of zijn loopbaan. Zij helpt bij uiteenlopende re-integratievraagstukken, zoals fysieke klachten, mentale klachten, maar ook bij re-integratie met specifieke achtergrond, zoals bijvoorbeeld niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Re-integratiebureau Delft
Middelweg 1A
2616 LV

Telefoonnummer: 078-6 111 040
E-mail: secretariaat@peopleinplace.nl

Wij zijn u graag van dienst

Bekijk ons team
Zoeken