Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040

People in Place in Delft

Middelweg 1A

Reinier van der Hel op Landgoed Buitenleeft

People in Place ondersteunt jouw organisatie in Delft bij het vergroten van de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van je medewerkers. Ons doel is om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen, wat leidt tot meer werkgeluk en minder verzuimkosten en personeelsverloop. We werken daarbij volgens de gouden driehoek van werknemer, werk en organisatie.

Margriet Knospe BuitenWerkt

Onze natuurcoaching in Delft

Achter de bedrijvigheid van Delft bevindt zich het rustieke Landgoed Buitenleeft, opgericht door natuurcoach Margriet Knospe. Met BuitenWerkt begeleidt Margriet werknemers naar een sterker werkvermogen en een betere duurzame inzetbaarheid.

Natuurcoaching is geschikt voor iedereen, maar vooral voor werknemers die snel overprikkeld zijn of concentratieproblemen ervaren, bijvoorbeeld vanwege trauma, een aangeboren aandoening of een heftige gebeurtenis in hun leven.

Onze coaching in de natuur biedt een unieke ontsnapping aan de dagelijkse stress. Samen met Margriet Knospe gaat jouw werknemer de natuur in, om rust en ruimte te vinden op Landgoed Buitenleeft. Dit opent nieuwe perspectieven en vergroot de veerkracht en het welzijn van de medewerker.

De juiste mensen op de juiste plek met People in Place

Wil jij de juiste mensen op de juiste plek krijgen binnen je organisatie, en hun werkgeluk vergroten? Dan gaat People in Place graag voor je aan de slag op Landgoed Buitenleeft in Delft. Meer weten? Neem dan via de button contact op voor een kosteloos adviesgesprek, of bel op 078-6111040.

Onze vestiging in Delft

People in Place
Stadstuinderij Buitenleeft
​Middelweg 1a
​2616 LV Delft

Wij zijn u graag van dienst

Bekijk ons team
Zoeken