Menu Zoeken Job XS 078 - 6 111 040
Werkgever

Outplacement

Samen werken aan een nieuwe toekomst.

Zoekprofiel maken

Inleiding outplacement

Bij Outplacement sluit de deur van samenwerking tussen u en uw werknemer. Het spreekt van goed werkgeverschap wanneer u samen ervoor zorgt dat de werknemer een andere kan openen. Verschillende situaties vragen hierbij vaak om verschillende oplossingen. Professionele hulp zorgt hierbij voor minder hobbels op de weg en wederzijds begrip. People in Place begeleidt voor u uw werknemer naar nieuw passend werk. People in Place is van mening dat een professioneel traject voor iedereen beschikbaar moet zijn. Daarom kan er al met een Outplacement gestart worden vanaf €800,-

Het Outplacement-traject gaat verder dan een beroepentest

“Als je voor jezelf kiest valt automatisch af wat niet bij je past”. Onze loopbaancoaches helpen je werknemer de juiste keuzes voor zichzelf te maken. Wij kiezen bewust voor deze persoonlijke aanpak. Het adviestraject start bij het stellen van de juiste vragen. Thuissituatie, ambities en talenten geven inzicht waar de werknemer nu staat en tot wat hij in staat is. Zo kan waar nodig een ontwikkeltraject worden gestart en komen kansen om de hoek kijken die eerst niet zichtbaar waren. Wij gaan niet op zoek naar een baan, maar werk waar de werknemer (weer) energie van krijgt.

Hoe gaat een Outplacementtraject in zijn werk?

Ieder traject is maatwerk, maar er zijn natuurlijk wel een aantal overeenkomsten. Vanuit de bestaande tools stellen we een specifiek start- en eindpunt vast, waarbinnen een persoon specifiek traject kan worden ingevuld. In deze bijzondere tijden vinden wij dat iedereen geholpen moet kunnen worden bij het vinden van een nieuwe werkplek. Ons Outplacementtraject hebben wij dan ook aangepast naar een modulaire aanpak. Door deze modulaire aanpak wordt hulp voor vele bereikbaar. Er kan al gestart worden vanaf € 800,- (excl. btw).

Start

We starten een gratis Adviesgesprek met de werknemer om in kaart te brengen welke module(s) het meest de werknemer gaat opleveren. Deze gesprekken worden door Reinier van der Hel gevoerd.

Onze modules

  • Module Baanverliesverwerking;
  • Module Loopbaanoriëntatie;
  • Module Sollicitatiebegeleiding;
  • Module Bemiddeling.

Het persoon specifiek traject wordt met de bovengenoemde aanpak op maat vormgegeven. Welke tools en volgorde worden op basis van het gewenste eindpunt vastgesteld. Wil je weten hoe dit in zijn werk gaat? Wij geven graag inzicht in onze kennis.

Meer informatie of adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met een van onze trajectspecialisten voor meer informatie of het inplannen van een adviesgesprek voor je werknemer(s).

Links

Deze coaches kunnen u helpen

Bekijk ons team
Zoeken