Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040
Werkgever

Outplacement

Samen werken aan een nieuwe toekomst.

Team PIP Breda

Inleiding outplacement

Bij Outplacement sluit de deur van samenwerking tussen u en uw werknemer. Het spreekt van goed werkgeverschap wanneer u samen ervoor zorgt dat de werknemer een andere kan openen. Verschillende situaties vragen hierbij vaak om verschillende oplossingen. Professionele hulp zorgt hierbij voor minder hobbels op de weg en wederzijds begrip. People in Place begeleidt voor u uw werknemer naar nieuw passend werk. People in Place is van mening dat een professioneel traject voor iedereen beschikbaar moet zijn. Daarom kun je naast een compleet traject ook losse modules afnemen.

Het Outplacement-traject gaat verder dan een beroepentest

“Als je voor jezelf kiest valt automatisch af wat niet bij je past”. Onze loopbaancoaches helpen je werknemer de juiste keuzes voor zichzelf te maken. Wij kiezen bewust voor deze persoonlijke aanpak. Het outplacementtraject start bij het stellen van de juiste vragen. Thuissituatie, ambities en talenten geven inzicht waar de werknemer nu staat en tot wat hij in staat is. Zo kan waar nodig een ontwikkeltraject worden gestart en komen kansen om de hoek kijken die eerst niet zichtbaar waren. Wij gaan niet op zoek naar een baan, maar naar werk waar de werknemer (weer) energie van krijgt.

Hoe gaat een Outplacementtraject in zijn werk?

Ieder traject is maatwerk, maar er zijn natuurlijk wel een aantal overeenkomsten. Vanuit de bestaande tools stellen we een specifiek start- en eindpunt vast, waarbinnen een persoon specifiek traject kan worden ingevuld. Wij bieden een compleet uutplacementtraject maar je kunt ook kiezen voor losse modules. Door deze modulaire aanpak wordt hulp voor vele bereikbaar.

Onderdelen outplacementtraject

  • Intakegesprek, inclusief plan van aanpak
  • Loopbaanbegeleiding (module 1);
  • Sollicitatiebegeleiding (module 2);
  • Jobhunting (module 3)

Extra optionele module: Baanverliesverwering.

Het persoon specifiek traject wordt met de bovengenoemde aanpak op maat vormgegeven. Welke tools en volgorde worden op basis van het gewenste eindpunt vastgesteld. Wil je weten hoe dit in zijn werk gaat? Wij geven graag inzicht in onze kennis.

Meer informatie of adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met een van onze outplacementcoaches voor meer informatie

Links

Deze coaches kunnen u helpen

Bekijk ons team
Zoeken