Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu Zoeken Job XS 078 - 6 111 040
Werknemer

Job hunting

Wij helpen u bij het vinden van een baan.

Met vacature search of Job Hunting nemen wij u mee in het gehele proces van solliciteren. Middelen die wij inzetten zijn sollicitatietrainingen, ons online platform JobXS, maar ook foto en video behoren tot de mogelijkheden.

People in Place

Wat houdt job hunting?

Met Job hunting wordt u meegenomen in het gehele proces van solliciteren. Zo kijken we samen met u naar de beschikbare mogelijkheden op de arbeidsmarkt (loopbaanoriëntatie), de eigen arbeidsidentiteit (loopbaan coaching), volgt u een sollicitatietraining en/of social media training. Tevens kunnen wij in overleg het inzetten van testen uit ons testcentrum bekijken om de kwaliteiten in kaart te brengen.

Hoe het platform Wendbaar Werken bij het vinden van een baan?

Met de online omgeving Wendbaar werken (voorheen JobXS Pro) hebben u en uw coach inzicht in alle vacatures van Nederland, ontdubbeld en actueel en doorzoekbaar op titel, trefwoord en beroepentabel. Bovendien signaleert u als kandidaat de vacatures die open staan bij contacten uit uw eigen LinkedIn-account, waarmee baankansen uit het eigen netwerk direct zichtbaar zijn.

  • Uw LinkedIn netwerk direct in beeld;
  • Alle vacaturs ontdubbeld inzichtelijk;
  • 5x meer vacatures dan Indeed!;
  • Online contact met uw coach.

Hoe verbeter ik mijn sollicitatievaardigheden?

Het kan weer enige tijd geleden zijn dat u heeft gesolliciteerd. Maak dan gebruik van onze sollicitatie trainingen.

Samenwerking met Slagkr8 personeel.

People in Place werkt samen met Slagkracht Personeel. Wij kunnen uw zoekprofiel matchen met hun openstaande vacatures. U kunt dan direct in dienst treden bij de opdrachtgever of eerst op uitzendbasis (NBBU) werken. Dit is afhankelijk van uw wensen en die van de opdrachtgever.

Slagkr8

Sollicitatie Video

Een sollicitatievideo geeft een extra zetje in de rug bij recruiters of werkgevers. Bij People in Place kan optioneel een sollicitatievideo worden gemaakt. Hoe deze video eruit komt te zien, gaat in overleg. Een video moet namelijk passen bij de functie en de persoon. Denk animatie, een filmopname of een combinatie van deze.

.

Profielfoto voor cv en social media

Een profielfoto voor uw facebook pagina (lees privé) kunt u niet altijd in zetten voor Social Media als LinkedIn of op uw CV. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een professionele profielfoto te laten maken, die een goede indruk achterlaat bij recruiters en potentiële werkgevers.

Deze coaches kunnen u helpen

Bekijk ons team
Zoeken