Menu Zoeken Job XS 078 - 6 111 040
Werknemer

Jobcoach

Aan het werk (blijven) met een beperking.

Job Coach Bart van der Ven

Heeft u een (blijvende) beperking en kunt u ondersteuning gebruiken in uw (loop)baan? Dan kunt u gebruik maken van onze NOLOC-gecertificeerde Jobcoach.

Wat kan ik verwachten van een Jobcoach

Jobcoaching is er voor wie het nodig heeft om een baan te vinden of te houden, wanneer er sprake is van een (blijvende) beperking. Uw werkgever kan hiervoor een aanvraag indienen bij UWV (interne jobcoaching), maar u kunt ook zelf een aanvraag indienen (externe jobcoaching).

Onze jobcoach (NOLOC gecertificeerd) zorgt dat u een goede werkplek krijgt en goed kan worden ingewerkt. De Jobcoach is uw steun en toeverlaat , maar ook het eerste aanspreekpunt voor uw werkgever. De jobcoach bespreekt de vorderingen en helpt knelpunten op te lossen. Doel is een duurzame arbeidsplaats om u als werknemer uiteindelijk zelfstandig te laten werken.

Hoe kom ik aan een externe Jobcoach (door u te regelen)

De externe jobcoach kunt u zelf aanvragen. Als u hiervoor subsidie van UWV wilt krijgen, moet de jobcoach voor een goedgekeurde jobcoachorganisatie werken. Daarnaast beoordeelt UWV zijn werk. People in Place beschikt over een gecertificeerde Jobcoach.

Hoe regel ik een interne Jobcoach?

Heeft u liever dat uw werkgever de jobcoach regelt? Dat is ook mogelijk. Dit heet interne jobcoaching. Uw werkgever ontvangt via deze regeling subsidie waarmee de jobcoach voor u geregeld kan worden. Dit kan een collega van u zijn die een juiste training hiervoor heeft gevolgd, maar uw werkgever kan ook gebruik maken van een extern bureau met een gecertificeerde Jobcoach, zoals People in Place.

Deze coaches kunnen u helpen

Bekijk ons team
Zoeken