Menu Zoeken Job XS 078 - 6 111 040
Werknemer

Loopbaanontwikkeling

Voor meer werkplezier

Bespreken coaching Loopbaanontwikkeling

Je inzetbaarheid of wel belastbaarheid (mentaal en fysiek) draagt bij aan je gezondheid, betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling. People in Place biedt een compleet pakket om je inzetbaarheid en loopbaanmogelijkheden in kaart te brengen.

Hoe zit je op je werkplek?

Werknemers zijn steeds vaker op zoek naar loopbaanadvies. Niet zo gek, als je het percentage ziet van werknemers die bijvoorbeeld te maken krijgen met een burn-out. Daarnaast zijn de jongere werknemers steeds minder honkvast. Ze switchen sneller van baan, iets wat ook gevoed wordt door het huidige bedrijfsleven. Het werk wordt steeds dynamischer en moet zich continu aanpassen aan de trends en veranderingen. Dat betekent dat er voor en door werknemers een hoop verbeterd kan worden. Zeker als de pensioenleeftijd omhoog blijft gaan. Het is belangrijk voor jou als werknemer jezelf inzicht te verschaffen hoe je er momenteel voor staat.

Welke vragen staan centraal tijdens mijn loopbaan?

Het is belangrijk om je als werknemer regelmatig vragen te stellen om inzicht te krijgen in je eigen inzetbaarheid bij je werkgever. Vragen kunnen zijn:

  • Zit ik nog op de juiste plek?
  • Heb ik bijscholing nodig?
  • Wil ik me op bepaalde punten verder ontwikkelen?
  • Kan ik doorstromen binnen de organisatie?
  • Ervaar ik een te hoge werkdruk?
  • Past de belastbaarheid van de functie nog bij mij?
  • Ben ik nog bevlogen in mijn werk?

Loopbaanontwikkeling

Loopbaanbegeleiding

Voor wie is loopbaanondersteuning bedoeld?

Of je nu 1 jaar of 20 jaar bij een werkgever zit of je nu nog nooit verzuimd hebt of juist in een re-integratietraject zit. Iedereen stelt zich wel vraag "welke richting moet ik nu op?" People in Place kan je daar bij helpen in welke fase van je loopbaan je ook zit.

Hoe wij kunnen helpen in je loopbaanontwikkeling

Door het krijgen van adviezen voor nieuwe kennis, opleidingen en bijscholing(en) kun je je als werknemer verder ontwikkelen. Activiteiten rondom loopbaanontwikkeling is een duurzame investering voor jou als werknemer, maar ook voor je werkgever.

Wij kunnen je ondersteunen bij je loopbaanontwikkeling. Dit wordt op maat met jou afgestemd en ook met je werkgever.

Wij helpen met:

Loopbaanontwikkelassessments
Het assessment center geeft inzicht in je competenties, kwaliteiten en aandachtspunten.Ook geeft het assessment meer inzicht in je ontwikkelpotentieel.

Persoonlijke ontwikkelingtesten
We zetten een mix van testen in afgestemd op de hulpvraag.

Mogelijke vragen die hierbij spelen zijn:

De resultaten van deze testen helpen bij het in kaart brengen van het juiste loopbaanpad.

Persoonlijk coaching
Met persoonlijke coaching bieden wij ondersteuning in het hervinden van je eigen kracht en verantwoordelijkheid. We gaan ervan uit dat de oplossing in de persoon zelf zit; een goede loopbaancoach helpt je deze oplossing te vinden. Hierbij is aandacht voor privé-werk balans. Daarnaast wordt ook loopbaancoaching ingezet, waarbij specifiek aandacht is voor het carrierepad dat je wil bewandelen.

Deze coaches kunnen u helpen

Bekijk ons team
Zoeken