Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040

Kennismakingsworkshop natuurcoaching

Belastbaarheid in kaart op Landgoed Buitenleeft

Ontdek ons alternatief voor loopbaanontwikkeling en re-integratie

Als bureau voor loopbaancoaching, verzuimpreventie, re-integratie en outplacement begrijpen we de evoluerende behoeften van werkende professionals. Daarom zijn we zo trots op ons aanbod van coaching in de natuur op Het Landgoed BuitenLeeft in Delft, in samenwerking met natuurcoach Margriet Knospe.

Linda: volgde het coachtraject in Delft -

“Ik had het voorrecht dat mijn werkgever mij de keus gaf een coachtraject in de natuur te volgen. Ik gun deze keuze ook andere werknemers. Het heeft mij zóveel gebracht.”

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Ons aanbod coaching in de natuur

Je kunt op onze buitenlocatie in Delft terecht voor de volgende coachtrajecten:

Je ontdekt alle ins en outs over coaching in de natuur op onze informatiepagina coaching in de natuur

Ontdek coaching in de natuur tijdens de kennismakingsworkshop

Ben je nieuwsgierig naar coaching in de natuur voor jouw werknemers? Meld je dan aan voor onze kennismakingsworkshop. De workshop is speciaal ontwikkeld voor HR-professionals, leidinggevenden en bedrijfsartsen.

Voor slechts 50 euro per persoon geeft Margriet Knospe je een rondleiding op haar landgoed en leg ze je uit hoe ze haar natuurcoaching vormgeeft en welke aspecten van de natuur bijdragen aan mentaal en fysiek welzijn.

De kennismakingsworkshop biedt een laagdrempelige manier om kennis te maken met onze visie en werkwijze rondom natuurcoaching. We lichten een tipje van de sluier op door je zelf te laten ervaren wat de aanpak met jou en je medewerkers doet.

Heb je interesse in deze workshop? Meld je dan hieronder aan. Margriet neemt contact met je op voor het maken van een afspraak.

Goed om te weten: bij afname van een natuurcoachingtraject worden de kosten van de door jou gevolgde workshop in mindering gebracht. Je krijgt je 50 euro dus gewoon weer terug.

Meer weten over People in Place en BuitenWerkt?

Wil je geen workshop, maar wel een kennismakingsafspraak? Dat kan natuurlijk ook. Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Wij zijn u graag van dienst

Bekijk ons team
Zoeken