Menu Zoeken Job XS 078 - 6 111 040

Re-integratiebureau Breda

Loopbaancoaches Breda

Ben je op zoek naar een professioneel re-integratiebureau in Breda? People in Place is er voor werkgevers én werknemers. Wij werken samen met jouw organisatie aan een duurzame en productieve toekomst voor al je werknemers. Een toekomst waarin werknemers zich gelukkig voelen en een waardevolle bijdrage leveren. Ons streven: zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek komen. Ook wanneer er re-integratie nodig is.

Op zoek naar een re-integratiebureau in Breda?

Breda is een bruisende stad die een belangrijke rol speelt in de Nederlandse economie. Breda biedt veel werkgelegenheid aan professionals in Noord-Brabant, maar ook daarbuiten. Dat komt omdat de verbindingen met Breda uitstekend zijn; zowel met de auto als met het OV. De stad staat bekend om zijn ondernemende en innovatieve werkcultuur, maar ook om het belang dat gehecht wordt aan een goede onderlinge sfeer tussen collega’s.

Ben jij ondernemer of hr-professional in Breda? En ben je op zoek naar hulp bij re-integratietrajecten? Dan staat People in Place voor je klaar. Vanuit onze locatie aan de Lijndonk in Breda helpen onze gedreven coaches jouw werknemers bij de re-integratie. Wij bieden ondersteuning bij:

  • Re-integratie bij de eigen werkgever (spoor 1)
  • Re-integratie bij een nieuwe werkgever (spoor 2)
  • Begeleiding na een WIA-keuring (spoor 3)

De werkwijze van People in Place

De werkwijze van People in Place is uniek in Nederland en is gebaseerd op drie pijlers:

1. De gouden driehoek van werknemer, werk en organisatie

Onze coaches kijken bij ieder traject naar de beste match tussen werknemer, werk en organisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat niet alleen capaciteiten en vaardigheden van belang zijn. Ook een goede match met de bedrijfscultuur, de werksfeer en de teamdynamiek zijn doorslaggevend om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.

Tijdens een coachingstraject met de werknemer onderzoeken we hoe de puzzel van werknemer, werk en organisatie het beste kan worden gelegd. De mens achter de werknemer staat daarin altijd centraal. De werknemer zelf vormt immers de sleutel tot succes binnen het bedrijf. Dat geldt voor elke organisatie, ook voor die van jou.

2. Coaches als spil van onze organisatie

Onze coaches vormen de belangrijkste schakel in het re-integratieproces. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving en beschikken over uitgebreide kennis en kunde omtrent re-integratie. Hierdoor weten ze precies wat jouw werknemers nodig hebben tijdens een re-integratietraject.

De coaches van People in Place houden rekening met de persoonlijke voorkeuren van de werknemer. Sommige werknemers werken graag op informele wijze, bijvoorbeeld tijdens een sessie met een van onze wandelcoaches. Andere werknemers hebben meer behoefte aan structuur en duidelijkheid. Bij People in Place kiezen we een benadering die is afgestemd op wat de werknemer nodig heeft. Dit vergroot de kans op succes aanzienlijk.

3. Maatwerk voor elk re-integratietraject

Bij People in Place geloven we dat elk re-integratietraject een individuele aanpak behoeft. Dat komt omdat elk mens en elke organisatie weer anders is. We bereiken dit door een uitgebreid persoonlijk intakegesprek te voeren en op basis daarvan een maatwerk-plan van aanpak te bedenken. We zorgen daarbij voor een goede mix tussen trainingen, coachings en loopbaantesten.

Onze re-integratiecoaches in Breda richten zich op de wensen en zelfredzaamheid van de werknemer en bieden alle tools en adviezen die nodig zijn voor een succesvolle re-integratie. Ze doen dat met diepgaande kennis van verzuimvraagstukken op het gebied van fysieke, maar ook mentale klachten.

People in Place biedt jouw organisatie diverse services, waaronder een sollicitantenbank en werkervaringsplaatsen. Ook hebben we een groot netwerk van werkgevers in Breda en omstreken. We vinden hierdoor altijd een manier om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen, ongeacht of dat binnen of buiten jouw organisatie is.

Gouden driehoek People in Place

Re-integratie in Breda: kies voor People in Place

Zoek je een professioneel re-integratiebureau in Breda? Dan kun je voor professionele re-integratie in Breda terecht bij People in Place. Wij zijn gevestigd aan Lijndonk 4 in Breda. Kom met ons in contact via onderstaande button. Liever even bellen? Dat kan op telefoonnummer 078-6111040.

Wij zijn u graag van dienst

Bekijk ons team
Zoeken