Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040

Re-integratiebureau Breda

AdobeStock_464816829-Breda

Ben je op zoek naar een professioneel re-integratiebureau in Breda? People in Place is er voor werkgevers én werknemers. Wij werken samen met jou aan re-integratie en duurzame inzetbaarheid. Ons streven is dat de juiste mensen op de juiste plek terechtkomen, ook wanneer er re-integratie nodig is.

Op zoek naar een re-integratiebureau in Breda?

Breda staat bekend om zijn innovatieve werkcultuur, maar ook om het belang dat gehecht wordt aan een gezonde en vitale arbeidsomgeving. Het sociale karakter van de stad komt duidelijk tot uiting op de werkvloer. Goed werkgeverschap is eerder regel dan uitzondering en werkgeluk is een belangrijk thema.

Vanuit die visie helpen wij bedrijven en werknemers om hun duurzame inzetbaarheid te vergroten. Vanuit onze locatie aan de Lijndonk in Breda ondersteunen we jou bij succesvolle re-integratie, waaronder:

  • Re-integratie bij de eigen werkgever (spoor 1)
  • Re-integratie bij een nieuwe werkgever (spoor 2)
  • Begeleiding bij WGA-uitkering na WIA-keuring (spoor 3)
  • UWV-re-integratiediensten

Wij zetten ons in voor werkgevers en hr-professionals, maar dusook voor (ex-)werknemers en uitkeringsgerechtigden. Hieronder vind je daar per doelgroep meer informatie over.

Re-integratiecoaches Breda

Voor werkgevers en HR-professionals

Ben jij ondernemer of hr-professional in Breda? En ben je op zoek naar hulp bij re-integratietrajecten? Dan vind je bij People in Place een totaalpakket aan diensten voor jouw organisatie, waaronder:

Voor werknemers en ex-werknemers

Ben je (langdurig) ziek of arbeidsongeschikt? En wil je vanuit spoor 1, spoor 2 of spoor 3 re-integreren op de arbeidsmarkt? Dan helpt People in Place je stap voor stap op weg naar duurzame inzetbaarheid.

Dat doen we middels een re-integratietraject dat past bij jouw situatie. Met een uitgebreide persoonlijke intake brengen wij jouw situatie in kaart. Samen met de informatie van de bedrijfsarts (FML) en arbeidsdeskundige (AD-onderzoek) maken we een plan van aanpak op maat.

Samen ontdekken we je wensen en voorkeuren, bekijken je belastbaarheid en onderzoeken waar eventuele ontwikkelmogelijkheden liggen. Zogaan we proactief op zoek naar de beste weg naar werk.

Tijdens het re-integratietraject voor werknemers maken we gebruik van een op maat gemaakt mix van coaching, testen en (sollicitatie)trainingen. Daarnaast bekijken we de mogelijkheden voor een werkervaringsplek om bijvoorbeeld arbeidsritme, structuur of belastbaarheid op te bouwen.

Voor mensen met een uitkering

Ontvang je op dit moment een UWV-uitkering en wil je aan de slag met re-integreren in of rondom Breda? Dan kun je bij People in Place terecht voor diverse trajecten, waaronder:

1. Werkfit Maken-traject

Ben je ziek of arbeidsongeschikt en wil je graag re-integreren? Maar ben je daar op dit moment nog niet aan toe? Dan is een Werkfit Maken-traject een goede keus. Tijdens dit traject werk je onder begeleiding van People in Place en UWV aan duurzaam herstel. Je wordt stap voor stap klaargestoomd voor een re-integratietraject en wordt voorzien van persoonlijke begeleiding.

2. Naar Werk-traject

Heb je een Werkfit Maken-traject doorlopen? Of wil je meteen starten met re-integreren vanuit je UWV-uitkering? Dan kom je in aanmerking voor een Naar Werk-traject, waarbij People in Place jou helpt om succesvol te re-integreren op de arbeidsmarkt. Je krijgt daarbij alle begeleiding die je nodig hebt en het traject wordt volledig vergoed door UWV.

3. Modulaire Re-integratiediensten

Heb je op dit moment een Wajong, WIA, WW of Ziektewetuitkering? En ben je er nog niet aan toe om met een Werkfit Maken- of Naar Werk-traject te starten? Dan zijn de Modulaire Re-integratiediensten een goede oplossing.

Onder deze diensten vallen participatie-interventie, begeleiding bij scholing en het bevorderen van maatschappelijke deelname. Benieuwd wat dit voor jou als uitkeringsgerechtigde betekent? Lees dan verder op onze pagina over Modulaire Re-integratiediensten.

De werkwijze van People in Place

De werkwijze van People in Place is uniek in Nederland en is gebaseerd op drie pijlers:

1. De gouden driehoek van werknemer, werk en organisatie

Onze coaches kijken bij ieder traject naar de beste match tussen werknemer, werk en organisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat niet alleen capaciteiten en vaardigheden van belang zijn - ook een goede match met de bedrijfscultuur, de werksfeer en de teamdynamiek zijn doorslaggevend om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.

Tijdens een coachingstraject met de werknemer onderzoeken we hoe de puzzel van werknemer, werk en organisatie het beste kan worden gelegd. De mens achter de werknemer staat daarin altijd centraal. De werknemer zelf vormt immers de sleutel tot succes binnen het bedrijf. Dat geldt voor elke organisatie, ook voor die van jou.

2. Coaches als spil van onze organisatie

Onze coaches vormen de belangrijkste schakel in het re-integratieproces. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving en beschikken over uitgebreide kennis en kunde omtrent re-integratie. Hierdoor weten ze precies wat jouw werknemers nodig hebben tijdens een re-integratietraject.

De coaches van People in Place houden rekening met de persoonlijke voorkeuren van de werknemer. Sommige werknemers werken graag op informele wijze, bijvoorbeeld tijdens een sessie met een van onze wandelcoaches. Andere werknemers hebben meer behoefte aan structuur en duidelijkheid. Bij People in Place kiezen we een benadering die is afgestemd op wat de werknemer nodig heeft. Dit vergroot de kans op succes aanzienlijk.

3. Maatwerk voor elk re-integratietraject

Bij People in Place geloven we dat elk re-integratietraject een individuele aanpak behoeft. Dat komt omdat elk mens en elke organisatie anders is. We bereiken dit door een uitgebreid persoonlijk intakegesprek te voeren en op basis daarvan een maatwerk-plan van aanpak te bedenken. We zorgen daarbij voor een goede mix tussen trainingen, coachings en loopbaantesten.

Onze re-integratiecoaches in Breda richten zich op de wensen en zelfredzaamheid van de werknemer en bieden alle tools en adviezen die nodig zijn voor een succesvolle re-integratie. Ze doen dat met diepgaande kennis van verzuimvraagstukken op het gebied van fysieke, maar ook mentale klachten.Op deze manier willen we zorgen dat de juiste mensen, de juiste plek krijgen, ongeacht of dat binnen op buiten jouw organisatie is.

Gouden driehoek People in Place

Re-integratie in Breda: kies voor People in Place

Zoek je een professioneel re-integratiebureau in Breda? Dan kun je voor professionele re-integratie in Breda terecht bij People in Place. Wij zijn gevestigd aan Lijndonk 4 in Breda. Kom met ons in contact via onderstaande button. Liever even bellen? Dat kan op telefoonnummer 078-6111040.

Wij zijn u graag van dienst

Bekijk ons team
Zoeken