Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040
Test & Onderzoek

Loopbaanverkenning

Dat werkt!

Loopbaancoaches People in Place
Loopbaanverkenning - campagne People in Place

Stap uit de werktrein en ga op loopverkenning

Voor werknemers is het belangrijk bewust te worden van hun gedrag en wensen in hun werk. We zien steeds vaker dat werknemers mee gaan in de waan van de dag en maar door blijven boemelen. Hierdoor ligt onderbelasting of overbelasting op de loer. Dit kan leiden tot minder motivatie, minder werkplezier, verminderde productiviteit, minder kwaliteit, verhoogd verzuim of personeelsverloop.

Het is daarom verstandig werknemers zo nu en dan uit deze zogenaamde werktrein te laten stappen. Even te laten wachten op het tussenstation, zodat ze zich bewust worden van waar ze nu staan en wat ze nu willen.

Onze loopbaancoaches kunnen daar bij helpen. Met onze loopbaanverkenningspakketten kunnen we samen met jouw werknemers ontdekken of ze op het juiste spoor zitten of een ander spoor moeten nemen. Samen met jou en je werknemers kunnen wij kijken wat het loopbaanperspectief is dat zorgt voor het gevoel van "thuis op je werk".

Wij hebben drie verkenningspakketten samengesteld.

1. Basispakket loopbaanverkenning

Werknemers ontdekken hun wensen, talenten en vaardigheden

2. Pluspakket loopbaanverkenning

Werknemers ontdekken welk werk matcht

3. Premiumpakket loopbaanverkenning

Samen op weg naar een persoonlijk ontwikkelplan

*Het adviesgesprek is gericht op het persoonlijk ontwikkelplan van de betreffende werknemer. Afhankelijk van de resultaten worden er adviezen gegeven/gespard met de HR/leidinggevende.

Wat ishet verschil tussen loopbaanverkenning en loopbaancoaching

Wij bieden zowel loopbaanverkenning als loopbaancoaching. Bij loopbaanverkenning ga je direct aan de slag met de nodige loopbaantesten om de situatie en mogelijkheden van de werknemer in kaart te brengen. Loopbaancoaching betreft een veel uitgebreider coachingstraject, waar de werknemer uiteindelijk met een eigen persoonlijk ontwikkelplan aan de slag gaat om de baan te vinden die bij hem/haar past.

In onderstaande tabel hebben we de verschillen op een rij gezet.

Overzichttabel loopbaanverkenning en loopbaancoaching
Zoeken