Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040

Belastbaarheidsonderzoek

Belastbaarheid in kaart brengen

Belastbaarheid werknemer in kaart

Ben je op zoek naar een unieke benadering van een belastbaarheidsonderzoek voor je werknemers? Bij People in Place begrijpen we dat iedere werknemer anders is en dat hun vermogen om werkbelasting te dragen kan variëren. Daarom hebben we gekozen voor een innovatieve aanpak, die de kracht van de natuur gebruikt om inzicht te krijgen in de belastbaarheid van jouw medewerkers. Hiervoor werken wij samen met Margriet Knospe, oprichter van Landgoed BuitenLeeft in Delft.

Reinier van der Hel en Margiet Knospe

Waarom een belastbaarheidsonderzoek in een groene omgeving?

De natuur biedt een schat aan mogelijkheden om te observeren, te leren en te groeien. Net zoals de natuur, zijn werknemers uniek en veerkrachtig. Patronen die op de werkplek niet zichtbaar worden, worden op Landgoed BuitenLeeft wel zichtbaar.

Hoe werkt het belastbaarheidsonderzoek

Ons belastbaarheidsonderzoek begint met het observeren van je werknemer in deze natuurlijke omgeving, weg van de kantooromgeving en kijken hoe je werknemer de rustgevende kracht van de natuur ervaart.

Je werknemer gaat 3 ochtenden (van 2 uur) op het landgoed letterlijk aan het werk samen met de vrijwilligers die dag op het landgoed aanwezig zijn. Op deze manier kan de coach ook waarneme hoe de gedragingen zijn binnen een groep.

Er wordt direct waargenomen en "on the job" gecoacht. Er worden verschillende aspecten van belastbaarheid beoordeeld, waaronder fysieke en mentale veerkracht, stressbestendigheid en herstelvermogen.

Wat kun je verwachten van het belastbaarheidsonderzoek?

Na het onderzoek ontvang je een rapportage die inzicht geeft in de belastbaarheid van je werknemer. Dit rapport helpt bij het nemen van weloverwogen beslissingen over belastingverdeling, stressmanagement en personeelsontwikkeling. Bij een re-integratietraject kan dit een aanvulling zijn op het AD-onderzoek en FML.

Je kunt er ook voor kiezen het traject te verlengen en dan gaat de coach met de werknemer aan de slag met het verbeteren van de belastbaarheid.

Voordelen van onze aanpak:

  • Individuele benadering: We begrijpen dat geen twee werknemers hetzelfde zijn, daarom passen we onze aanpak aan op basis van individuele behoeften.
  • Natuurlijke helende kracht: De natuur heeft bewezen stress te verminderen en het welzijn te verbeteren. Onze methode maakt optimaal gebruik van deze voordelen.
  • Duurzame inzetbaarheid: Door de belastbaarheid van uw werknemers te begrijpen en te verbeteren, streven we naar duurzame inzetbaarheid en langdurig succes.

Neem Contact Op:

Bent je geïnteresseerd in het ontdekken van de belastbaarheid van je werknemers? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een belastbaarheidsonderzoek die de kracht van de natuur benut. Samen kunnen we streven naar een gezondere, productievere en meer gebalanceerde werkomgeving.

Bij People in Place en op het Landgoed BuitenLeeft streven we ernaar om de werkplek te creëren die bij je werknemers past, zodat ze hun volledige potentieel kunnen benutten.

Kennismakingsworkshop

Wil je eerst zelf ervaren wat de natuur voor jou en je werknemers kan betekenen? Dat kan.

Maak gebruik van onze kennismakingsworkshop. Voor slechts 50 euro per persoon geeft onze natuurcoach je een rondleiding op het Landgoed en zet jou (en je vakcollega's) aan het werk.

Wij zijn u graag van dienst

Bekijk ons team
Zoeken