Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040

Training Sterk in je werk: het leukste teamuitje in de natuur

Reinier van der Hel en Margriet Knospe

Teamuitje 2.0 waarbij de natuur zorgt voor een sterker, vitaler en zelfverzekerder team

Welkom bij onze unieke training "Sterk in Werk" op het prachtige Landgoed Buitenleeft in Delft.

Voor deze teamtraining in de natuur is People in Place een samenwerking aangegaan met Margriet Knospe, oprichter van het Landgoed BuitenLeeft.

Ontdek waarom een training in de natuur de sleutel is tot het versterken van individuele werknemers en het opbouwen van veerkrachtige teams.

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Waarom kiezen voor training in de natuur als teamuitje

In een wereld waarin werkstress en uitdagingen op de werkvloer toenemen, biedt de natuur een verfrissende en effectieve omgeving om te leren en te groeien. Hier zijn een paar redenen waarom onze training in de natuur zo krachtig is:

Versterk je team in een natuurlijke omgeving

De rustgevende sfeer van het Landgoed Buitenleeft bevordert zelfreflectie en persoonlijke groei. Je leert niet alleen nieuwe vaardigheden, maar ontdekt ook hoe je sterker en zelfverzekerder kunt worden in je werk en binnen een team.

Vitale werknemers gedijen in de natuur

De natuurlijke omgeving heeft een bewezen positief effect op het welzijn. Tijdens onze training stimuleren we een gezonde werk-privébalans en leren we je hoe je deze kunt integreren in je dagelijkse werk, waardoor je vitaler wordt en beter presteert.

Teamversterking in de buitenlucht

Samenwerken in de natuurlijke omgeving bevordert teambuilding, communicatie en creativiteit. Het resultaat? Een sterker, hechter en effectiever team.

Fun en leren met een op maat gemaakt programma

Tijdens de "Sterk in Werk" training op Landgoed Buitenleeft in Delft, krijg je praktische tools en inzichten om sterker te worden op de werkvloer. Je leert hoe je stress kunt verminderen, zelfvertrouwen kunt opbouwen en je vitaliteit kunt vergroten. Dit alles terwijl je omringd wordt door de rust en schoonheid van de natuur. En dat met een leuke activiteit er aan toegevoegd.

De natuur is de basis, maar daarnaast kun je dag dag zo leuk maken als je het zelf wilt. Krijg yoga op het prachtige landgoed of laat de lunch verzorgen dat een heuse natuurkok. Of wat dacht je van stilte dag? We bespreken graag de mogelijkheden en wensen met je tijdens een intake gesprek.

Welke activiteit je ook kiest onze natuurcoach krijt direct beeld over de teamdynamiek, maar ook over de persoonlijke gedragingen in het team. In de loop van de middag worden de activiteiten en ervaringen besproken onder begeleiding van de coach en worden inzichten verdiept en handvatten meegegeven.

De training is voor maximaal 8 personen.

Vind jouw kracht, versterk je team met dit unieke teamuitje

Onze training is ontworpen om HR-professionals en leidinggevenden te helpen hun medewerkers te ondersteunen bij het ontwikkelen van de vaardigheden en de vitaliteit die nodig zijn voor succes op het werk.

Kies voor natuurlijke kracht op het werk. Samen maken we jou en je team sterker, vitaler en zelfverzekerder dan ooit tevoren.

Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie via 078 – 6 111 040 of vraag direct een offerte aan.

We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan voor een opmaat gemaakt programma!

Andere coachtrajecten in de natuur

Je kunt op onze buitenlocatie in Delft terecht voor verschillende coachtrajecten:

Kennismakingsworkshop voor slechts 50 euro

Wil je met eigen ogen zien wat de natuur voor jou en je werknemers kan betekenen? Meld je dan aan voor een kennismakingsworkshop speciaal ontwikkeld voor HR-professionals, leidinggevenden en bedrijfsartsen.

Voor slechts 50 euro geeft natuurcoach Margriet Knospe je een rondleiding op haar landgoed en zet jou (en je vakcollega's) aan het werk.

Meer weten over People in Place en Buitenleeft?

Wil je geen workshop, maar wel nader met ons kennismaken? Dat kan! Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op.

Wij zijn u graag van dienst

Bekijk ons team
Zoeken