Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040

Training sterk in werk

Reinier van der Hel en Margriet Knospe

De natuur zorgt voor kracht op het werk: sterker, vitaler en zelfverzekerder

Welkom bij onze unieke training "Sterk in Werk" op het prachtige Landgoed Buitenleeft in Delft.

Voor deze training in de natuur is People in Place een samenwerking aangegaan met Margriet Knospe, oprichter van het Landgoed BuitenLeeft.

Ontdek waarom een training in de natuur de sleutel is tot het versterken van individuele werknemers en het opbouwen van veerkrachtige teams.

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Waarom kiezen voor een training in de natuur?

In een wereld waarin werkstress en uitdagingen op de werkvloer toenemen, biedt de natuur een verfrissende en effectieve omgeving om te leren en te groeien. Hier zijn een paar redenen waarom onze training in de natuur zo krachtig is:

Versterk jezelf in een natuurlijke omgeving

De rustgevende sfeer van het Landgoed Buitenleeft bevordert zelfreflectie en persoonlijke groei. Je leert niet alleen nieuwe vaardigheden, maar ontdekt ook hoe je sterker en zelfverzekerder kunt worden in je werk.

Vitale werknemers gedijen in de natuur

De natuurlijke omgeving heeft een bewezen positief effect op het welzijn. Tijdens onze training stimuleren we een gezonde werk-privébalans en leren we je hoe je deze kunt integreren in je dagelijkse werk, waardoor je vitaler wordt en beter presteert.

Teamversterking in de buitenlucht

Onze training is niet alleen geschikt voor individuele werknemers, maar ook voor teams. Samenwerken in de natuurlijke omgeving bevordert teambuilding, communicatie en creativiteit. Het resultaat? Een sterker, hechter en effectiever team.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de "Sterk in Werk" training op Landgoed Buitenleeft in Delft, krijg je praktische tools en inzichten om sterker te worden op de werkvloer. Je leert hoe je stress kunt verminderen, zelfvertrouwen kunt opbouwen en je vitaliteit kunt vergroten. Dit alles terwijl je omringd wordt door de rust en schoonheid van de natuur.

Vind jouw kracht, versterk je team

Onze training is ontworpen om HR-professionals en leidinggevenden te helpen hun medewerkers te ondersteunen bij het ontwikkelen van de vaardigheden en de vitaliteit die nodig zijn voor succes op het werk.

Kies voor natuurlijke kracht op het werk. Samen maken we jou en je team sterker, vitaler en zelfverzekerder dan ooit tevoren.

Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie via 078 – 6 111 040 of vraag direct een offerte aan.

We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Andere coachtrajecten in de natuur

Je kunt op onze buitenlocatie in Delft terecht voor verschillende coachtrajecten:

Kennismakingsworkshop voor slechts 50 euro

Wil je met eigen ogen zien wat de natuur voor jou en je werknemers kan betekenen? Meld je dan aan voor een kennismakingsworkshop speciaal ontwikkeld voor HR-professionals, leidinggevenden en bedrijfsartsen.

Voor slechts 50 euro geeft natuurcoach Margriet Knospe je een rondleiding op haar landgoed en zet jou (en je vakcollega's) aan het werk.

Meer weten over People in Place en Buitenleeft?

Wil je geen workshop, maar wel nader met ons kennismaken? Dat kan! Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op.

Wij zijn u graag van dienst

Bekijk ons team
Zoeken