Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu Zoeken Job XS 078 - 6 111 040

Buiten werkt beter

Dé oplossing waarbij de natuur plaats biedt voor rust en ruimte in het hoofd én zorgt dat iemand kan re-integreren waarbij de 1,5 meter afstand behouden blijft.

IMG-20190629-WA0025
Campagnebeeld_tuin

De coronacrisis heeft impact op de vitaliteit.

De impact is er op zowel de werk- als de thuissituatie en het doet een beroep op de vitaliteit van uw werknemers, zowel geestelijk als lichamelijk. Daarom moet u in deze tijd ook kunnen rekenen op uw aanbieder van re-integratietrajecten en loopbaantrajecten. Zodat u als werkgever zorg kunt dragen voor werknemers waarbij de vitaliteit en de flexibiliteit tijdelijk minder is in stresssituaties.

Buiten werken medewerkers aan duurzame vitaliteit

Op landgoed Buitenleeft bieden wij korte en langere re-integratietrajecten die medewerkers het opgesloten gevoel van thuis of kantoor even laat vergeten. Met BuitenWerkt werken medewerkers aan hun eigen vitaliteit, zonder de impulsen die eerder juist voor stress zorgden. De natuur is een omgeving waar mensen aantoonbaar minder stress ervaren. De rust en ruimte zorgen voor minder prikkels. De frisse lucht, zon en groen zorgen ervoor dat we eerder open staan voor gesprekken. Zo krijgen coaching acties eerder houvast om positief gedrag te bevorderen.

BuitenWerkt bewijst mede dat People in Place uw partner is om duurzame vitaliteit op de werkvloer te realiseren. Zodat u kunt bouwen aan een gezonde organisatie met gezonde medewerkers.

kader_Buitenwerkt

De natuur voor u laten werken?

Wilt u zelf de pracht en kracht van de natuur ervaren? Wij bieden u een rondleiding over het prachtige landgoed Buitenleeft aan op:
Vrijdag 18 september van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met Edwin Verheul voor een persoonlijk gesprek op afstand op deze bjizondere locatie.

Wij beloven u nieuwe, veelbelovende inzichten voor vitaliteit op de werkvloer. Reageer snel voor de mooiste plaatsen en maak kennis met Margriet Knospe, de lady van het landgoed.

Meld u aan door een e-mail te sturen naar secretariaat@peopleinplace.nl met vermelding van uw naam, organisatie en gewenste dag.

Wij zijn u graag van dienst

Bekijk ons team
Zoeken