Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040

Buiten werkt beter

Dé oplossing waarbij de natuur plaats biedt voor rust en ruimte in het hoofd én zorgt dat iemand kan re-integreren op een manier die bij hem of haar past.

Margriet Knospe BuitenWerkt
Campagnebeeld_tuin

Sommige werk- of privé situaties hebben impact op de vitaliteit.

Sommige situaties hebben impact op zowel de werk- als de thuissituatie en het doet een beroep op de vitaliteit van uw werknemers, zowel geestelijk als lichamelijk. Als werkgever moet u zorg kunnen dragen voor werknemers waarbij de vitaliteit en de flexibiliteit tijdelijk minder is in stresssituaties.

Buiten werken medewerkers aan duurzame vitaliteit

Op landgoed Buitenleeft bieden wij korte en langere re-integratietrajecten die medewerkers het opgesloten gevoel van thuis of kantoor even laat vergeten. Met BuitenWerkt werken medewerkers aan hun eigen vitaliteit, zonder de impulsen die eerder juist voor stress zorgden. De natuur is een omgeving waar mensen aantoonbaar minder stress ervaren. De rust en ruimte zorgen voor minder prikkels. De frisse lucht, zon en groen zorgen ervoor dat we eerder open staan voor gesprekken. Zo krijgen coaching acties eerder houvast om positief gedrag te bevorderen.

BuitenWerkt bewijst mede dat People in Place uw partner is om duurzame vitaliteit op de werkvloer te realiseren. Zodat u kunt bouwen aan een gezonde organisatie met gezonde medewerkers.

kader_Buitenwerkt

De natuur voor u laten werken?

Wilt u zelf de pracht en kracht van de natuur ervaren? Wij leiden u graag rond over het prachtige landgoed Buitenleeft.

Neem contact op met People in Place voor het maken van een afspraak.

Wij zijn u graag van dienst

Bekijk ons team
Zoeken