Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu Zoeken Job XS 078 - 6 111 040

Heeft u werknemers in een tweede spoor re-integratietraject?

Geef ze juist nu een extra steuntje in de rug met een (GRATIS) Microsoft Office training.

OfficeHeader800x278

Laat u uw werknemers vanaf mei of juni 2020 bij People in Place het re-integratietraject volgen, dan krijgt u het complete Microsoft Office trainingspakket erbij.

Heeft u werknemers die re-integreren naar een andere werkgever? Gaan ze van een praktijkgerichte functie naar een kantoorbaan? Geef ze dan juist nu dat extra steuntje in de rug door ze een Microsoft Office training te laten volgen. De praktijk laat zien dat het voor mensen uit praktijkgerichte beroepen, zoals bijvoorbeeld de zorg, lastig is om een administratieve functie te vinden. Er is namelijk te weinig ervaring tot geen ervaring met computers. Onze opdrachtgevers zijn dan ook blij dat wij deze trainingen als verlengstuk van een re-integratietraject kunnen bieden. Door te werken aan hun computervaardigheden worden uw werknemers zelfverzekerder en worden hun kansen op de arbeidsmarkt vergroot. En u doet iets voor de hele familie, want familie of huisgenoten mogen gratis meedoen! Voor slechts € 40 euro kan er al een online training worden gevolgd. Laat u uw werknemers vanaf mei of juni 2020 bij People in Place het re-integratietraject volgen, dan krijgt u het complete Microsoft Office trainingspakket erbij.

Professionele online training die inspeelt op de behoefte van uw werknemers.

Wij werken graag samen met professionals uit onze regio. Hierdoor deel je kennis en ervaring over de regionale arbeidsmarkt en weet je als geen ander wat er speelt. Voor de computertrainingen werken wij nauw samen met UIL365 gevestigd in Dordrecht. Zij hebben de juiste kennis en service in huis om uw werknemers tijdens de online cursus te begeleiden waar nodig. U kiest de online training uit die past bij uw werknemer, maar wij kunnen u hierin natuurlijk ook adviseren. Er zijn drie trainingsmogelijkheden.

1) COMPLEET ONLINE MICROSOFT OFFICE TRAININGSPAKKET

Compleet Online trainingspakket Microsoft Office 2016 met Word, Excel, Outlook, PowerPoint én OneNote. Inclusief nulmeting, toets en certificaat. Een mooie aanvulling voor op het CV van uw werknemer.

Prijs € 125,- excl. BTW met een licentie tot 15 juli 2020.

GRATIS bij afname van een re-integratie twee spoortraject dat start in mei of juni 2020.

2) BASIS ONLINE MICROSOFT OFFICE TRAININGSPAKKET

Basis Online trainingspakket met Word, Excel, Outlook en PowerPoint inclusief nulmeting.

Prijs € 100,- excl. BTW met een licentie tot 15 juli 2020.

3) EEN MICROSOFT OFFICE PROGRAMMA NAAR KEUZE

Keuze voor een online training van één bepaald Microsoft Office programma. Exclusief nulmeting en toets.

Prijs € 40,- excl. BTW met een licentie tot 15 juli 2020.

De online training kan gewoon vanuit huis worden gevolgd.

Ook al hebben werknemers weinig ervaring met computers, deze training kunnen ze eenvoudig thuis volgen. Ze worden online stap voor stap begeleid. Daarnaast is de servicedesk van UIL365 bereikbaar voor vragen.

De Microsoft Office online training gaat als volgt in zijn werk:

  • Uw werknemer krijgt direct een voucher met aanmeldcode;
  • Licentie tot en met 15 juli 2020 (dan moet de cursus zijn afgerond);
  • Er wordt gestart met een nulmeting (trainingskeuze 1 en 2), zodat training op individuele behoefte van de werknemer kan worden afgestemd;
  • Interactieve online training met een mix van opdrachten, video en simulatie*;
  • 24/7 online beschikbaar;
  • Ter afronding een examentoets per programma (Pakket 1)
  • ·Uw werknemer ontvangt een certificaat bij 75% score per applicatie (pakket 1).

*Om volledig gebruik te kunnen maken van deze training, dient uw werknemer te beschikken over Microsoft Office software (deze is nodig voor een aantal opdrachten), internet (de training is online) en een computer.

Meer informatie?

Wilt u een tweede spoor traject bij ons onderbrengen of gebruik maken van de actie? Neem dan contact met ons op via secretariaat@peopleinplace.nl of bel 078 - 6 111 040. Of vul het formulier in bij "Kunnen wij u helpen".

Zoeken