Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu Zoeken Job XS 078 - 6 111 040
Over ons

Kwaliteit van de dienstverlening.

stars-1128772

De dienstverlening van People in Place is niet alleen zeer uitgebreid. Ook is onze dienstverlening door DNV getoetst in het kader van Blik op Werk.

Logo DNV-BOW

People in Place scoort gemiddeld een 8,1

Onze klanten zijn zeer tevreden over de dienstverlening van People in Place. Wij scoren gemiddeld een 8,1! Wij blijven BOW-gecertificeerd tot met januari 2021.

ScorenTotaal

Blik Op Werk certificering.

Onze dienstverlening is door DNV getoetst in het kader van Blik op Werk. Wij zijn trots dat wij al sinds 2010 de certificering van Blik op Weg mogen voeren. Het Keurmerk stelt een hoge norm voor de kwaliteit, tevredenheid en professionaliteit van onze dienstverlening. Twee onafhankelijke instanties toetsten hierbij de kwaliteit en de tevredenheid. Om het cijfer voor tevredenheid vast te stellen en of aan de norm is voldaan, voert het onafhankelijke onderzoeksbureau Panteia , digitale, schriftelijke of telefonisch enquêtes uit. Daarmee stelt Panteia vast hoe tevreden opdrachtgevers en werkenden/niet-werkenden zijn. De resultaten van deze twee onderzoeken vormen de basis voor het toekennen van het Keurmerk.

De kwaliteitseisen van het Keurmerk

Het Keurmerk Blik op Werk is een kwaliteitssysteem dat verder gaat dan de algemene kwaliteitssystemen. Blik op Werk toetst de kwaliteit van dienstverleners jaarlijks op:

  • aantal beëindigde trajecten;
  • plaatsingspercentages;
  • nakomen van (prestatie)afspraken met opdrachtgevers;
  • tevredenheid opdrachtgevers én individuele klanten over geleverde diensten;
  • privacy- en klachtenreglement en eisen aan de medewerkers;
  • doelmatigheid en efficiëntie van interne processen.

De toetsing van kwaliteit gebeurt onder toeziend oog van een onafhankelijke geaccrediteerde auditor. Zo weet u zeker dat het objectief is en er geen ‘eigen vlees’ wordt gekeurd.

Wanneer een dienstverlener is goedgekeurd dan wordt die gepubliceerd in de openbare Kwaliteitsgids van Blik op Werk. De resultaatgegevens worden jaarlijks geactualiseerd.