Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu Zoeken Job XS 078 - 6 111 040
Over ons

Kwaliteit van de dienstverlening.

stars-1128772

De dienstverlening van People in Place is niet alleen zeer uitgebreid. Ook is onze dienstverlening door DNV getoetst in het kader van Blik op Werk.

Logo DNV-BOW

Blik Op Werk certificering.

Onze dienstverlening is door DNV getoetst in het kader van Blik op Werk. Wij zijn trots dat wij al sinds 2010 de certificering van Blik op Weg mogen voeren. Het Keurmerk stelt een hoge norm voor de kwaliteit, tevredenheid en professionaliteit van onze dienstverlening. Twee onafhankelijke instanties toetsten hierbij de kwaliteit en de tevredenheid. Om het cijfer voor tevredenheid vast te stellen en of aan de norm is voldaan, voert het onafhankelijke onderzoeksbureau Panteia , digitale, schriftelijke of telefonisch enquêtes uit. Daarmee stelt Panteia vast hoe tevreden opdrachtgevers en werkenden/niet-werkenden zijn. De resultaten van deze twee onderzoeken vormen de basis voor het toekennen van het Keurmerk.

People in Place scoort gemiddeld een 8,2.

Onze klanten zijn zeer tevreden over de dienstverlening van People in Place. Wij scoren gemiddeld een 8,2! Wij blijven BOW-gecertificeerd tot met januari 2020.

ScorenTotaal