Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040
Werknemer

Re-integratie

Weer gemotiveerd aan het werk op de juiste plek

re-integratiecoaches People in Place

Re-integratie coaching op persoonlijke en motiverende wijze

Ons krachtig en gedreven team van professionele coaches begeleiden jou bij eerste spoor trajecten (re-integreren bij je eigen werkgever), tweede spoor trajecten (re-integreren naar nieuwe werkgever) en derde spoor trajecten (vanuit WIA). Zij doen dit met een persoonlijke en motiverende werkwijze. Onze loopbaancoaches stemmen de trajecten altijd af op jou als individu met als doel dat jij uit eigen kracht weer floreert in je loopbaan. Zij helpen bij uiteenlopende re-integratievraagstukken, zoals fysieke klachten, mentale klachten, maar ook bij re-integratie met specifieke achtergrond, zoals bijvoorbeeld niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Re-integratietraject voor jou op maakt gemaakt

Iedere werknemer, organisatie en situatie is anders en vraagt om een aanpak op maat. Met een uitgebreide persoonlijk intake gesprek, zorgen onze coaches voor een plan van aanpak op maat; De coaches helpen met de juiste mix van trainingen, coaching en testen; Met diverse extra’s diensten willen wij zo effectief en zo snel mogelijk resultaat behalen. Denk aan: werkervaringsplaatsen, arbeidsmediation en jobcoaching. Maar bijvoorbeeld ook ondernemingscoaching als blijkt dat een eigen onderneming starten voor jou de juiste weg is.

Re-integratiemiddelen

Re-integratiemiddelen

Gespecialiseerde re-integratietrajecten.

Er zijn re-integratietrajecten, waar zowel de werknemer als de werkgever gebaat is bij een re-integratiecoach met een bepaalde specialisatie.

Denk aan re-integratietrajecten voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). People in Place heeft experts op dit gebied die werknemers met NAH op een juiste manier kunnen begeleiden.

Een ander voorbeeld is de locatie waar de re-integratietrajecten plaatsvinden. Zo zijn er werknemers die juist gebaat zijn bij re-integratie in de natuur. Daarvoor heeft People in Place een samenwerking met Buiten Werkt in Delft. Hier kunnen werknemers op het Landgoed Buitenleeft hun belastbaarheid (fysiek en mentaal) vergroten en worden daarbij begeleid door een expert op dit gebied.

Belangrijke onderwerpen over re-integratie

Locaties re-integratiebureau People in Place

Het hoofdkantoor van People in Place is gevestigd in Dordrecht. Uw werknemers kunnen terecht op onze volgende locaties:

Ik kreeg op het juiste moment de juiste tools, waardoor ik bleef vertrouwen in het solliciteren.

Cliënt re-integratietraject

Deze coaches kunnen u helpen

Bekijk ons team
Zoeken