Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040
Werknemer

Ontslag en outplacement

Ontslag? Geen zorgen, wij helpen jou!

DSC08699-min

Je bevind je op de werknemerspagina.

Wij weten dat het (mogelijk) kwijt raken van een baan veel onzekerheid met zich mee kan brengen. Onze loopbaanexperts staan klaar om jou te helpen de arbeidsmarkt weer vol energie en vertrouwen te betreden.

Als je wordt ontslagen dan kunnen we ons voorstellen, dat je heel veel vragen hebt. Kan ik mijn beroep nog wel uitvoeren? Hoe zit het met de baankansen in mijn branche? Moet ik me laten omscholen? Het kan ook zijn dat jij al een helder beeld hebt over je toekomstige loopbaan, maar even niet lekker in je vel zit. Wat jouw hulpvraag ook is, wij helpen met het antwoord.

Wij gaan verder dan een beroepentest.

“Als je voor jezelf kiest valt automatisch af wat niet bij je past”. Onze loopbaancoaches helpen je de juiste keuzes voor je zelf te maken. Wij kiezen bewust voor deze persoonlijke aanpak. Wij adviseren je door de juiste vragen te stellen. Wat is je thuissituatie, wat zijn je ambities? Wij brengen in kaart waar je nu staat en wat je talenten zijn. Maar wij kijken ook samen met jou waar je je nog in kan ontwikkelen. Soms komen kansen uit een hoek, waar je ze niet verwacht. Zoals je leest gaan wij verder dan alleen een beroepentest. Onze ervaring is dat baankansen vaak groter zijn, dan werknemers in eerste instantie denken. Op deze manier helpt People in Place jou richting een nieuwe baan waar jij weer energie van krijgt.

Voor elke hulpvraag groot of klein.

Heb je al zicht op je zelf en weet je precies wat kan en mogelijk is? Dan is hulp bij het maken van een uitmuntend CV en sollicitatiebrief al voldoende. Misschien vind je het lastig om je zelf te presenteren en zoek je ondersteuning bij het voorbereiden van een sollicitatiegesprek. Een kort outplacement traject volstaat hierin. Is er meer persoonlijke coaching nodig om weer mentaal fit te worden en word je graag van A tot Z geholpen, dan kan dat natuurlijk ook. Wij richten een outplacement traject in met de tools die jij nodig hebt. En natuurlijk afgestemd op het budget dat je beschikbaar hebt. Doordat wij onze outplacement trajecten modulair aanbieden, kan je bij ons al terecht voor een traject van € 800,-. Zo bieden wij de juiste hulp aan iedere werkzoekende.

Tools_outplacement

Ontmoet ons online of op locatie.

Wij begrijpen het als je eerst met ons wil kennis maken. Zijn wij wel diegene die jij nodig hebt voor jouw hulpvraag. Daarom kun je bij ons een gratis adviesgesprek aanvragen! Online of op 1 van onze locaties. Onze expert op het gebied van loopbaanbegeleiding, Reinier, gaat graag met jouw in gesprek. Voor jou de uitgelezen kans om face to face vragen te stellen. Tijdens dit adviesgesprek krijg je een uitgebreide toelichting op hoe wij jou kunnen helpen. Omdat wij tijdens dit adviesgesprek ook met jou kennismaken, weten wij precies welke loopbaancoach de “perfect match” is om jou te helpen op weg naar die nieuwe baan.

Start vandaag nog en vraag het gratis adviesgesprek aan.

Van uitstel komt afstel... Heb je interesse in het gratis adviesgesprek, vraag deze dan direct aan. Neem contact op met onze loopbaanexpert:

Vind je het fijner om online een formulier in te vullen, dat kan natuurlijk ook. Reinier neemt dan contact op met jou.

E-book outplacement biedt nieuwe kansen voor jouw toekomst

Wij hebben speciaal voor jou een e-book samengesteld met 8 tips die jouw baankansen vergroten.
Wil jij dit gratis e-book "Outplacement biedt nieuwe kansen voor jouw toekomst" hebben? Klik hier.

“Als je voor jezelf kiest valt automatisch af wat niet bij je past”.

Onze coaches helpen je de juiste keuzes te maken.

Deze coaches kunnen u helpen

Bekijk ons team
Zoeken