Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040
Werknemer

Sterk in je werk

Voor meer werkplezier

Bespreken coaching Loopbaanontwikkeling

Je inzetbaarheid of wel belastbaarheid (mentaal en fysiek) draagt bij aan je gezondheid, betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling én daarmee ook aan je werkplezier. People in Place biedt een compleet pakket om je inzetbaarheid en loopbaanmogelijkheden in kaart te brengen.

Thuis op 't werk

Voor je werkgever is het belangrijk dat hun werknemers zich thuisvoelen op het werk en in het werk dat zijn doen. Haal jij het beste uit jezelf, dan haal je ook het beste uit de organisatie.

Zit je lekker in je vel zitten, dan zet je waarschijnlijk net dat stapje extra. Je denkt en ontwikkelt mee met de organisatie. Je voelt je meer betrokken, bent productiviever en levert kwaliteit.

Daar word jij als werknemer en als persoon weer gelukkiger van.

Maar zit jij nu lekker op je plek? Er gebeurd vandaag de dag zoveel met ons en om ons heen, dat we soms vergeten stil te staan bij ons zelf en wat we nu eigen willen in onze loopbaan.

Verzuim ligt dan sneller op de loer dan je denkt. Of je kiest overhaast voor een andere baan, omdat je denkt dat het gras groener is aan de overkant.

Loopbaanbegeleiding

Maak je zelf sterk in je werk

Of je nu 1 jaar of 20 jaar bij een werkgever zit of dat je nu nog nooit verzuimd hebt of juist in een re-integratietraject zit. Iedereen stelt zich wel de vraag "welke richting moet ik nu op? of "Wat heb ik echt nodig om gewenste stappen te kunnen zetten". De coaches van People in Place kunnen je daar bij helpen in welke fase van je loopbaan je ook zit. Door bewust en actief om te gaan met je loopbaanvragen, maak je jezelf sterk in je werk. Zo word jij een optimaal vitale werknemer.

m zo’n fijn werkklimaat te creëren moeten de werkgever én de werknemer beiden in staat zijn de juiste beslissingen te nemen rondom welzijn, loopbaanontwikkeling en onverhoopt verzuim. Wat hebben jouw (zieke) werknemers nodig en wat heb jij als organisatie nodig?

Hoe wij kunnen helpen in je loopbaanontwikkeling

Wij ondersteunen werknemers op ieder moment in de loopbaan. Onze coaches stimuleren jou het beste uit jezelf te halen tijdens je werk, bij onverhoopt verzuim of bij het vinden van een nieuwe baan.

Samen kijken we waar eventuele knelpunten zitten, naar wat past en wat niet past, waar je kunt veranderen, en ontwikkelen. Samen kijken we naar de juiste weg naar “thuisvoelen op het werk”?

Onze gouden driehoek speelt hierbij een belangrijke rol. Zo kijken onze coaches bij ieder traject naar de beste match tussen jou als persoon, het werk en de organisatie, omdat niet alleen capaciteiten en vaardigheden belangrijk zijn, maar ook bedrijfscultuur, werksfeer en teamdynamiek.

Wij helpen bij:

  1. Loopbaanontwikkeling;
  2. Verzuimpreventie;
  3. Re-integratie;
  4. Outplacement.

Deze coaches kunnen u helpen

Bekijk ons team
Zoeken