Menu Zoeken Job XS 078 - 6 111 040

Reviews

Lees hier de ervaringen van onze cliënten, klanten en opdrachtgever.

external image

Cliënten, klanten en opdrachtgevers kunnen hun ervaringen delen via bijvoorbeeld Google Reviews en en Trust Pilot.

Echter zij delen deze ervaringen ook vaak met hun coach via de mail. Deze vermelden wij met hun goedkeuring op deze pagina.

Een veilige omgeving waar ik om mijn gemak werd gesteld

"Ik heb mijn re-integratie traject bij People In Place als zeer fijn ervaren. Een veilige omgeving waar ik om mijn gemak werd gesteld, wat ik erg belangrijk vond na een jaar van spanning en onzekerheid over mijn toekomst. Ik ben door mijn zeer betrokken coach ‘mw. Ankie Pons’ vanaf de start met een warme en professionele benadering begeleid wat mij een vernieuwend inzicht van mijn kwaliteiten en mogelijkheden op de arbeidsmarkt heeft gegeven. Hartelijk bedankt!"

Ik kreeg op het juiste moment de juiste tools

“Ik heb het re- integratietraject met Moniek in't Groen als zeer prettig ervaren. Niet alleen op persoonlijk vlak maar Moniek is absoluut een professionele coach. Ze heeft vanuit haar eigen netwerk ook vacatures aangereikt. Ik kreeg op het juiste moment de juiste tools waardoor ik bleef vertrouwen in het solliciteren. We hadden regelmatig contact met elkaar en dankzij haar heb ik ook een baan aangeboden gekregen. Ik kan haar ten zeerste aanraden.”

Er ontstond niet alleen een zakelijk, maar ook een persoonlijk vertrouwen

Ik zal beginnen mij voor te stellen, mijn naam is Bernadette, ben 61 jaar oud ,echtgenote en moeder van drie volwassen kinderen. Tot voor kort werkzaam in een groot regionaal ziekenhuis met 28 dienst jaren. Door ziekte kwam ik 1 1/2 jaar geleden terecht bij Moniek, mijn coach van People in Place. Vreemde ervaring om je kwetsbaar op te stellen en toch ook je krachtig in te zetten tegelijkertijd! Door de vele gesprekken ontstond er niet alleen een zakelijk maar ook een persoonlijk vertrouwen. Mede door de inzet van mijn coach werd iedere ontmoeting een positieve ervaring en voelde ik mij begrepen en dat sterkte mij enorm. Door de regelmatige gesprekken en op maat ingezette opdrachten kreeg ik ook meer inzicht in mijn competenties. Mijn fysieke klachten zijn helaas blijvend maar ik sla mij er nu voortaan ferm doorheen.

Dank!

Brief Margriet

Ik ben echt blij met een organisatie zoals People in Place

"In 2017 raakte ik door omstandigheden zwaar depressief, kon mijn werk niet aan. Daarnaast natuurlijk ook andere problemen.

Na 2 jaar hebben mijn toenmalige werkgever en ik de overeenkomst gesloten dat ik ontslag zou krijgen. Ondanks verdriet daarover was er toch ook een opluchting ! In de tijd dat ik nog bij mijn werkgever was ben ik bij People in Place terecht gekomen, door gesprekken daar te hebben besefte ik dat er meer was dan alleen de gezondheidszorg waar ik 30 jaar in werkzaam was geweest! Meer interesses laat ik zeggen.

Ik heb bij de uitvaartzorg in de keuken mogen kijken, en dat vond ik geweldig, in de gesprekken die ik met de mijn loopbaancoach voerde wilde ik toch meer zien op de arbeidsmarkt ! Ik had vroeger vaak interesse in kledingzaken om daar te werken, en daar werk ik nu met veel plezier. Het is moeilijker dan ik dacht, maar ik heb contact met mensen, ik mag adviezen geven en heb echt plezier! Geen stress meer! Daarbij wil ik wel zeggen dat de gesprekken die ik met de coach heb gehad daar heel positief hebben in bij gedragen!

Met de loopbaancoach een wandeling maken , tijdens een gesprek dat was voor mij een ommekeer om iets te zoeken, waardoor ik weer onder de mensen kwam, dit was iets wat ik bijna twee jaar had vermeden!!

Ik ben echt blij met een organisatie zoals People in Place , en zeker met coach Bart die ik had!!

Nogmaals mijn hartelijke dank!!!

Mijn coach dacht echt met mij mee

De manier waarop er begeleid werd sloot goed aan met mijn situatie. Het werd heel positief begrip getoond en omgegaan met de begeleiding. Ook is er goed rekening gehouden met mijn fysieke en mentale situatie en gaf het mij positieve energie en rust. Mijn coach kwam met veel tips en dacht echt met mij mee. Omdat ook de coach inzag dat ik door mijn beperkingen niet meer kan doen dan ik zou willen. Hoe pijnlijk het voor mij is.

Het was altijd oké

Er werd altijd aan de afspraak gehouden. De communicatie was altijd op de juiste wijze, vriendelijk en wederzijds respect. Het was altijd oké.

Ik heb veel geleerd

Ik ben heel goed geholpen en heb veel geleerd en heb er positieve ervaringen mee gehad. het is een pré om met People en Place in aanraking te komen.

Zoeken