Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu Zoeken Job XS 078 - 6 111 040
Werknemer

UWV-trajecten

Wij helpen u weer in uw kracht te staan en aan de slag te gaan.

Wanneer UWV aan u een budget beschikbaar heeft gesteld om terug te keren op de arbeidsmarkt, kunt u bij ons professionele begeleiding krijgen. People in Place ondersteunt u zowel bij een Werk Fit traject als bij een Naar Werk traject.

building-1080591

Hoe keert u weer terug in eigen kracht met een WerkFit traject.

Met een WerkFit traject stomen wij u klaar voor de arbeidsmarkt door ons te richten op uw persoonlijke en professionele ontwikkeling. In een WerkFit traject staat uw persoonlijke effectiviteit centraal, namelijk terugkeren in uw eigen kracht! Daarnaast zorgen wij er voor dat uw afstand tot de arbeidsmarkt zodanig verkleint dat u geschikt bent om deel te nemen aan re-integratie gerichte activiteiten.

Een WerkFit traject bij People in Place garandeert u een optimale begeleiding bij het hervinden van uw eigen capaciteiten en talenten, wat uw arbeidspositie op de op de arbeidsmarkt aanzienlijk versterkt.

Wat is het doel van een WerkFit traject?
Een WerkFit traject heeft als doel u te ondersteunen bij het zo goed mogelijk omgaan met belemmeringen of hindernissen die u nu nog in de weg staan om de arbeidsmarkt te betreden.

Voor wie is een WerkFit traject?
Een WerkFit traject is van toepassing wanneer u er nog niet helemaal klaar voor bent om de stap naar werk te maken. Dit kan komen door persoonlijke problematiek of een verminderde mate van inzetbaarheid.

Hoe gaat u weer opnieuw aan de slag met een Naar Werk traject.

Kiest u voor een Naar Werk traject bij People in Place, dan dragen wij zorg voor een optimale begeleiding bij het vinden van een nieuwe passende baan. In een Naar Werk traject staan persoonlijke ontwikkeling en indienstneming centraal. Wij brengen uw individuele ambities in kaart en onderzoeken welke gewenste en/of benodigde competenties en vaardigheden u nog verder kunt ontplooien. Uiteraard bieden wij u begeleiding en training ter zake aan. Dit alles om uw positie op de arbeidsmarkt zodanig te vergroten dat wij met u concreet aan de slag kunnen om een nieuwe baan te zoeken en te vinden.

Wat is het doel van een Naar Werk traject?
Een Naar Werk traject heeft als doel u te ondersteunen bij het daadwerkelijk (opnieuw) betreden van de arbeidsmarkt. Dit doen wij door vaardigheden te ontwikkelen, vacature search en/of het verbreden van de oriëntatie op arbeidsmogelijkheden. Dit alles om voor u een passende baan in uw vakgebied te verkrijgen.

Voor wie is het Naar Werk traject?
Een Naar Werk traject is van toepassing wanneer u niet (meer) gehinderd wordt door persoonlijke problematiek, waardoor de weg naar werk waarneembaar wordt.

Ik heb een intake gehad bij drie bureaus. Bij People in Place voelde ik me direct op mijn gemak.

UW naar werk traject

Deze coaches kunnen u helpen

Bekijk ons team
Zoeken