Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040

Kennismakingsworkshop: de natuur als werkkracht

30 mei 2024 - gratis deelname

Speciaal voor HR Professionals, Teamleiders, Bedrijfsartsen en Arbeidsdeskundigen.

IMG-20190629-WA0025

Welkom bij de kennismakingsworkshop van People in Place en BuitenWerkt

Ben je een HR-professional, leidinggevende, bedrijfsarts of arbeidsdeskundige die zoekt naar frisse en effectieve benaderingen voor medewerkersontwikkeling? Ontdek de kracht van re-integreren en persoonlijke coaching in de natuur tijdens de gratis kennismakingsworkshop “De Natuur als Werkkracht”. Deze workshop wordt gegeven door natuurcoach Margriet Knospe en loopbaanexpert Reinier van der Hel op het prachtige landgoed BuitenLeeft in Delft.

Reinier van der Hel - Landgoed BuitenLeeft

Het geheim van Delft: Landgoed BuitenLeeft

Achter de drukte van de stad Delft schuilt het schilderachtige Landgoed Buitenleeft, in 2013 opgericht door natuurcoach Margriet Knospe. Bij BuitenLeeft draait alles om een duurzame relatie met de natuur en de gezondheid van mensen en de aarde. Landgoed BuitenLeeft is 3 hectare groot, ligt in het Delftse Hout en is onderdeel van het prachtige Buytenhout-gebied. Het landgoed biedt verschillende activiteiten rondom gezonde leefstijl en dient als ontmoetingsplek voor jong en oud om de helende werking van de natuur te ervaren.

BuitenWerkt en People in Place

Onder het label BuitenWerkt helpt Margriet organisaties en hun werknemers om sterker te worden in hun werk en zich thuis te voelen in het werk dat ze doen. Dit gedachtegoed sluit naadloos aan bij het loopbaan- en re-integratiebureau People in Place, die het slogan "Thuis op 't Werk" voert. Een mooie samenwerking is geboren!

De ervaring leert dat sommige werknemers meer baat hebben bij een traject dat zich buiten de traditionele kantoormuren afspeelt. Het Landgoed BuitenLeeft heeft dit ruimschoots bewezen. Door werknemers de keuze te bieden tussen een traject op het Landgoed of op één van de kantoorlocaties van People in Place, hebben we een stap extra gezet in het leveren van maatwerk.

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Waarom deze workshop relevant is voor jou:

Tijdens onze interactieve workshop op Landgoed Buitenleeft ontdek je welke rol de natuur kan spelen in het coachen en begeleiden van jouw werknemers

  • Gericht op Professionals: speciaal georganiseerd voor professionals die zich bezighouden met werknemerswelzijn en -ontwikkeling.
  • Innovatief: re-integratie en persoonlijke coaching in de natuur zijn bewezen effectieve alternatieven voor traditionele binnenruimtes. Ideaal voor werknemers die kampen met overprikkeling of concentratieproblemen, zoals bij Long COVID, NAH, ADHD en meer.
  • Wetenschappelijk onderbouwd: leer over de wetenschappelijke inzichten die de effectiviteit van natuurlijke omgevingen in coaching en re-integratie ondersteunen.
  • Praktijkgericht: ervaar zelf de invloed van de natuur op je welzijn door actieve deelname aan de workshop, begeleid door onze deskundige natuurcoach Margriet Knospe.
  • Netwerkmogelijkheden: Ontmoet collega's uit je veld en wissel kennis uit in een ontspannen en inspirerende setting.

Programmaoverzicht:

De workshop vindt plaats op donderdagmiddag 30 mei en heeft twee tijdsloten: 12:30 - 14:30 uur óf 15:00 - 17:00 uur. Het programma voor beide sessies ziet er als volgt uit:

  • Inloop: geniet van een gezonde lekkernij en vers geplukte thee.
  • Introductie: Reinier van der Hel en Margriet Knospe geven je een warm welkom en uitleg over de unieke samenwerking tussen People in Place en BuitenWerkt.
  • Workshop: Margriet legt je als deskundige natuurcoach de wetenschap achter de natuurlijke aanpak uit. Daarna ga je zelf aan de slag tijdens een interactieve sessie onder begeleiding van deze expert.
  • Afsluiting: reflecteer op de ervaring met mededeelnemers en stel vragen.
Margriet Knospe - Coach Landgoed BuitenLeeft

Locatie

De workshop vindt plaats op Landgoed BuitenLeeft
​​Adres: Middelweg 1a, 2616 LV, Delft

Deelname is gratis, inschrijven verplicht

Om deze middag in goede banen te kunnen leiden, willen we graag weten hoeveel mensen er komen. Daarom is inschrijven voor deze workshop verplicht.

Weet je nog niet of je erbij kunt zijn, maar heb je wel interesse? Schrijf je dan in voor updates en we houden je op de hoogte over de workshop.

Zoeken