Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040
Nieuws & Artikelen

50 mln beschikbaar voor NL leert door

28 juli 2020

50 mln beschikbaar voor NL leert door

ontwikkeladvies

50 mln beschikbaar voor NL leert door!

Juist in deze tijd van coronacrisis, die grote gevolgen heeft op de arbeidsmarkt, wordt zichtbaar hoe belangrijk het is dat mensen aandacht geven aan hun ontwikkeling en wendbaar zijn op de arbeidsmarkt. Met de nieuwe regeling NL leert door komt iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd in aanmerking voor een ontwikkeladvies. Dat zijn dus zowel mensen die (nog) aan het werk zijn, zelfstandig ondernemers inclusief zzp’ers, als mensen die geen werk meer hebben. Het is belangrijk dat u weet dat het ontwikkeladvies er is, wat het oplevert en dat aanvragen eenvoudig is. En subsidie mogelijk is!

Wat is het doel van de regeling NL Leert Door en het ontwikkeladvies?

Het doel van het ontwikkeladvies is u bewust te maken van het belang van het blijven ontwikkelen tijdens uw loopbaan, in het eigen bedrijf of zelfstandig beroep, inzichtelijk te maken wat uw ontwikkelkansen en loopbaanmogelijkheden zijn – gegeven uw eigen situatie – en handvatten te geven om volgende stappen te zetten.

People in Place uw gekwalificeerde Partner.

Wij zijn gekwalificeerd om deze ontwikkeladviestrajecten te kunnen uitvoeren. Subsidie krijgt u alleen als het traject door een gecertificeerd bedrijf wordt uitgevoerd. U kunt ons terug vinden als actief lid bij de branche vereniging OVAL die de regeling NLleert door grootste bekendheid wil geven. Bent u woonachtig in de regio Breda, Drechtsteden, Hoeksche Waard, Rotterdam of Schiedam, dan zit er een persoonlijke loopbaanadviseur voor u klaar om dit ontwikkeladviestraject met u op te pakken.

Meer weten over deze regeling en wat het voor u kan betekenen?

Via onderstaande link vindt u meer informatie over het gratis ontwikkeladvies en kunt u zich indien gewenst direct aanmelden.

Zoeken