Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040
Het team

Bart van de Ven

Re-integratie & loopbaancoach
Regio Breda, Dordrecht

Bart van de Ven - Loopbaancoach

Even voorstellen...

Mijn naam is Bart van de Ven (1983). Vanaf september 2018 werk ik bij People in Place.

Mijn achtergrond ligt in het onderwijs. Ik heb bijna 10 jaar als basisschoolleerkracht gewerkt. In 2015 heb ik de overstap gemaakt naar de wereld van de re-integratie. Mijn kwaliteiten liggen in de 1-op-1 begeleiding. Hier haal ik ook mijn voldoening uit.

Allereerst heb ik gewerkt als gecertificeerd jobcoach, waarbij ik jongeren met een beperking begeleidde naar èn tijdens werk, vervolgens als re-integratiecoach.

In mijn begeleiding vind ik het belangrijk om naast de kandidaat te staan en te luisteren naar wensen en behoeften. Ik ga uit van kwaliteiten en talenten en houdt rekening met de beperkingen. Daarnaast stuur ik op het vergroten van het zelfvertrouwen, zelfverantwoordelijkheid en zelfredzaamheid van de kandidaat. Ik ben betrouwbaar, integer, respectvol en positief.

Mijn persoonlijke motto is; `ik kan niet de vissen voor je vangen, maar ik kan je wel leren vissen.

Dit laat ik terug komen in de begeleiding van mijn kandidaten. Ik gun iedereen een leuke en passende werkplek, welke of waar deze ook is en vind het mooi een rol in deze zoektocht in te nemen.

Werk verrijkt namelijk; het geeft voldoening, maakt je leven zinvol en het vergroot je sociale netwerk. Dit uiteraard in goede balans met het privéleven.

Mag ik u voorstellen aan mijn collega's?
Zoeken