Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040

Sterk op het werk

Loopbaanverkenning voor slechts 195 euro (wees er snel bij!)

Directie People in Place

Als werkgever wil je de juiste mensen op de juiste plek binnen je organisatie. Wanneer medewerkers zich thuis voelen op de werkvloer:

✅ Voorkom en verlaag je verzuim

✅ Dring je personeelsverloop terug

✅ Bouw je aan werkgeluk en productiviteit

✅ Creëer je een sterke bedrijfscultuur

Wil je zeker weten dat jouw medewerkers het maximale uit zichzelf en hun werk halen? Dan is een loopbaanverkenning het ideale middel om dit te bereiken. Dankzij een loopbaanverkenning ontdekken jouw medewerkers wat hen drijft, wat ze écht willen en hoe ze zich binnen jouw organisatie kunnen ontplooien.

Heb je nu een werknemer in gedachten voor wie een loopbaanverkenning nuttig kan zijn? Vraag nu onze loopbaanverkenning aan en profiteer tijdelijk van 200 euro korting!

Loopbaanverkenning Coach

Zo gaat een loopbaanverkenning te werk

Met het basispakket loopbaanverkenning ontdekken onze loopbaancoaches samen met jouw werknemer hoe ze zich nóg beter op hun plek kunnen voelen binnen jouw organisatie. Dit biedt nieuwe perspectieven voor hun loopbaan en zorgt dat ze zich optimaal thuis voelen op op de werkvloer.

Je kunt het basispakket loopbaanverkenning nu aanvragen voor slechts 195 euro. Je profiteert daardoor van een tijdelijke korting van maar liefst 200 euro, dus wees er snel bij!

Het basispakket bestaat uit:

Bevalt het traject goed en wil je meer verdieping? Dan kun je tussentijds altijd upgraden naar het pluspakket of premiumpakket (met behoud van de korting van 200 euro).

Loopbaanverkenning People in Place

Wat zijn de vervolgstappen na aanmelding?

Als je je hieronder aanmeldt voor het basispakket, krijg je van ons een vrijblijvende offerte met de korting daarin vermeld. Deze kun je digitaal ondertekenen voor akkoord. Na akkoord wordt er door ons contact met je opgenomen voor het maken van een afspraak.

Wil je graag meer weten voordat je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 078 – 6 111 040 of stuur een mail te naar secretariaat@peopleinplace.nl.

Zoeken