Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040
Het team

Cees Eenhoorn

Re-integratie & Loopbaancoach
Regio Dordrecht

external image

‘Waar een wil is, ontstaat een weg.’

People in Place werkt samen met Cees Eenhoorn, praktijkhouder van Ergotherapy Eenhoorn.

“Graag begeleid ik coachees bij het vinden van zingeving in werk en leven. Ik krijg voldoening en energie van het begeleiden van mensen in de veelzijdige zoektocht van het leven. Wij gaan samen op zoek naar jouw talenten en vaardigheden die je kunnen helpen om dit doel te bereiken. Ik wil je graag ondersteunen om in beweging te komen om zo de juiste plek te vinden.

In mijn eigen leven heb ik door een ontslag mee gemaakt hoe het voelt om zonder werk te zitten en op zoek te moeten naar nieuw werk. Daarbij heb ik ervaren dat een ontslag je niet in de koude kleren gaat zitten en heb ik deze tijd gebruikt om zelf te zoeken naar zingeving. Ik weet nu beter wat ik wil en kan. Een inspiratiebron en steun is mijn fantastische gezin, mijn vrouw en twee jonge kinderen.

Ik ben afgestudeerd als ergotherapeut. Een ergotherapeut begeleidt mensen in het zelfstandig uitvoeren van zinvolle activiteiten. Ik heb mij gespecialiseerd in ondersteuning bij werk. Daardoor weet ik als geen ander waar je met beperkingen in werk tegenaan kan lopen. Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd over stress en burn-out begeleiding.

Mijn coaching laat zich het best beschrijven als no-nonsens. Ik ben erg gedreven en vindt het motiverend als we samen resultaten behalen. Ik typeer mezelf als erg optimistisch, enthousiast en van nature nieuwsgierig. Je zult merken dat ik altijd de intentie heb om jou te ondersteunen in jouw zoektocht waarin je daarbij zelf “achter het stuur zit” en verantwoordelijkheid kunt nemen.”

Mag ik u voorstellen aan mijn collega's?
Zoeken