Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040
Nieuws & Artikelen

Uw werknemer sterker maken? Daar is het nu tijd voor.

4 mei 2020
OfficeHeader800x278

Kiest u in de maanden mei of juni 2020 voor een loopbaan-, re-integratie of outplacementraject bij People in Place dan krijgt u de complete Microsoft Office training gratis.

Een training in Microsoft Office skills kan bijdragen aan het sterker maken van uw werknemers.

We vinden het belangrijk dat een medewerker zich goed voelt in wat hij doet. Daarom bieden we werkgevers graag mogelijkheden om werknemers te laten groeien en zich te verbeteren. Wellicht zijn mensen in uw bedrijf toe aan een andere functie die misschien wat meer administratief werk inhoudt, dan is het altijd goed om Microsoft Office goed onder de knie te hebben. Werkt de medewerker er al mee, dan is het een fijn opfrismoment en als iemand er nog nooit mee heeft gewerkt, is deze training een perfecte start.

En ons aanbod voor u is nu alleen nog maar beter

Hebben uw werknemers juist nu de tijd om zich verder te ontwikkelen? Wilt u dat men effectiever en efficiënter te werk gaat of men juist flexibeler inzetbaar wordt? Dan is dit ons speciale aanbod voor Online Microsoft Office Trainingen. Uw medewerkers kunnen ze gewoon vanuit huis volgen. En u doet iets voor de hele familie, want familie of huisgenoten mogen gratis meedoen!


Maak u keuze voor meer informatie:

Zoeken