Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040
Het team

Gerard van der Niet

Re-integratie- en Loopbaancoach
Regio Rotterdam, Dordrecht

AdobeStock_302491613

Mijn naam is Gerard van der Niet en werk met veel plezier als re-integratie en loopbaancoach binnen het team van People in Place. Daarnaast ben ik werkzaam als loopbaanadviseur binnen de Veiligheidsregio Zuid Holland Zuid.

Ik heb zelf diverse loopbaanstappen gezet: van HR-adviseur naar re-integratiecoach, naar loopbaanadviseur bij diverse non-profit organisaties. De rode draad daarbij is dat ik oprecht nieuwsgierig ben hoe mensen uitdaging vinden en houden in hun werk. De wereld om ons heen verandert snel en het wordt steeds belangrijker om jezelf continu te blijven ontwikkelen. Mijn drijfveer is om mensen hierin te begeleiden en te ondersteunen. Dat geeft mij energie en voldoening.

Ik luister naar iemands (levens)verhaal, met respect en zonder oordeel. Ik bied werknemers structuur, rust en geef ze (zelf)vertrouwen. Ik daag werknemers uit om zelf stappen te zetten en leer ze om de regie over hun eigen loopbaan te nemen. Daarbij maak ik gebruik van een grote gereedschapskist met loopbaaninstrumenten of schakel andere deskundigen in.

Ik wil graag de spiegel zijn voor werknemers, zodat zij met een frisse blik naar zichzelf leren kijken, inzicht krijgen in de eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten en richting geven aan hun eigen loopbaan.

“Als je werk doet waarin je jezelf gelukkig voelt hoef je nooit meer te werken”.

Dat is een oude wijsheid en een stevige uitdaging om elke dag aan te werken.

Mag ik u voorstellen aan mijn collega's?
Zoeken