Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040
Het team

Renate Vijftigschild

Re-integratie- en loopbaancoach
Regio Rotterdam

Renate Vijftigschild - coach

Keuzes maken in je loopbaan, dat is niet altijd makkelijk. Vooral niet als je in een situatie terecht komt waar je niet voor gekozen hebt, bijvoorbeeld door ziekte. Of misschien zou je wel graag iets anders willen, maar weet je niet waar je moet beginnen of durf je gewoonweg die beslissing niet te maken. Mijn passie ligt in anderen inzicht te geven in de huidige en gewenste situatie. Waar kun je zelf invloed op uitoefenen en welke keuzes kun je maken om daar te komen wat op dit moment bij jou past. Daar help ik jou graag bij!

Na mijn opleiding HRM heb ik bij 3 verschillende bedrijven op de HR-afdeling gewerkt. De gesprekken die ik had met medewerkers op het gebied van verzuim, loopbaan en privéomstandigheden, daar kreeg ik de meeste energie van. Iemand een stapje verder kunnen helpen dat is wat ik graag doe. Om die reden heb ik de beslissing gemaakt om iets met coaching te gaan doen en ben ik in november 2022 begonnen bij People in Place.

Voorop in mijn begeleiding staat een open en eerlijk gesprek waar je jezelf mag zijn. Zo kunnen we samen kijken welke begeleiding het beste bij jou past, welke stappen jijzelf kan ondernemen en waar ik in kan helpen om een stapje verder te komen.

Mag ik u voorstellen aan mijn collega's?
Zoeken