Menu Zoeken Coaching in de natuur 078 - 6 111 040
Het team

Enny Trouw

Re-integratie- en loopbaancoach

Regio Den Haag - Rotterdam

Team People in Place

Enny Trouw

People in Place werkt voor de regio Den Haag - Rotterdam samen met Enny Trouw, eigenaar van Enny Trouw Loopbaanontwikkeling.

Zij stelt zich graag aan u voor:

"Ik werk als loopbaanadviseur en help werknemers bij het vervullen van uiteenlopende loopbaanwensen. Bijvoorbeeld een nieuwe baan, loopbaanswitch, ontwikkelvragen, opleidingsvragen, meer energie voor/tijdens/na het werk, re-integratie tijdens of na periode van ziekte. Ik heb ervaring in een groot aantal sectoren, waaronder Zorg- en Welzijn, Finance, Onderwijs, Techniek, Logistiek en ICT.

Dit werk doe ik supergraag. Het is heel leuk om persoonlijk in gesprek te gaan over mogelijkheden in de loopbaan. Iedere afspraak is altijd weer een verrassing en nooit hetzelfde. Het is leuk om ogen van werknemers te openen. Kwaliteiten zijn vaak onderbelicht en mogelijkheden worden over hoofd gezien. Logisch want de arbeidsmarkt is breed en divers. Banen genoeg, maar de juiste werkplek vinden is nog niet zo simpel.

Mijn eigen loopbaan was een zoektocht. Ik had een lekker algemene HBO-opleiding gedaan en het gevoel dat ik eigenlijk niets kon. 17 jaar geleden las ik over een baan in de HR en toen voelde ik opeens de juiste kriebel. Dat is uiteindelijk ook mijn vakgebied geworden. Ontwikkeling van loopbanen heb ik altijd het leukste onderdeel gevonden. Ik heb mij door de jaren heen daarin gespecialiseerd door het volgen van gerichte opleidingen en diverse methodes toe te passen.

Mag ik u voorstellen aan mijn collega's?
Zoeken